Hoşgeldiniz  

Esnaftan teröre ‘siyah’ tepki

Semih Köken | 08 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

 

Antalya’nın Kemer ilçesinde hizmet veren bir grup işletmeci giydikleri siyah tişörtler ile terörü lanetlediler.

**

Hafta sonu başta Hakkâri Dağlıca’da olmak üzere Diyarbakır’da gerçekleştirilen terör saldırılarının ardından yurt genelindeki esnaf ve vatandaşlar tepkilerini Türk bayrakları ile ortaya koyarken Kemer ilçesi de duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

SİYAHA BÜRÜNDÜK
Kemer’de toplu taşıma araçları, esnaflar ve vatandaşlar ekmek teknelerine ve evlerine Türk bayrakları asarken ilçede hizmet veren Hancıoğlu Süper Market yetkilisi Kadir Kurnaz, beraberindeki isimlerle Dağlıca’da ki terör saldırısında şehit olan askerler için siyah tişört giyerek terörü lanetledi.

‘ELİMİZDEN BİR ŞEY GELMİYOR’
Ellerinde Türk bayrakları, üzerlerinde ‘Şehitlerimiz için yastayız… Kahrolsun PKK’ yazılı siyah tişörtlerle basın açıklaması yapan Kurnaz, “Her gün bu kadar şehit olan bir ülkede dün 16 tane bugün 14 tane şehidimiz oldu. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum. Üzgünüz, elimizden başka bir şey yapmak gelmiyor. Askerlik için başvurdum ama uygun görmediler. Onun için böyle bir şey yapma gereği duydum. Sesimizi duyurmak istiyoruz. O yüzden bu tişörtleri bastırdım” dedi.

Au3Vh6E-iGrZ7CVG50yZrL_OWFPWXWGBuwzY4taUwrjU

AjV9l-pb17Srv2Kjtg2KwV_c7YglyKzJ6rqWmEHpKa6F

Ajq1fhmGuLkkGL4rYayEyrMpaAb8ktEPtZeGjBf4RB9g

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle