Hoşgeldiniz  

Engellilerin Adını Kullanıp Dolandırdılar

SEMİH KÖKEN | 14 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

ANTALYA’da engellilerin adını kullanarak, sahte tiyatro bileti düzenleyip vatandaşları dolandıran 9 kişi gözaltına alındı.

Antalya’da ‘Yetenekli Engelsizler Komedi Tiyatrosu’ adına bilet satışı yapan bir kişi, bilet satışında kendisine yardım etmesi için T.İ. ve E.İ. ile anlaştı. Bir süre çalışan T.İ. ve E.İ. işi bırakma kararı aldı, ancak satılması için verilen biletleri iade etmedi. T.İ ve E.İ., iddiaya göre iade etmedikleri biletlerin sahtelerini basarak, Güzeloba Mahallesi’nde kiraladıkları bir ofiste satışını yapmaya başladı. Ofiste çalışan kadınların da vatandaşları telefonla arayarak, sahte biletleri satmaya çalıştıkları tespit edildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine ofise operasyon düzenlendi. Operasyonda işyerinde bulunan bilet ve bilgisayarlara el konulurken, İ.K., M.T., F.T., M.S., S.Ç., T.İ., E.İ., S.K. ve K.S. gözaltına alındı. Sorgularının ardından İ.K., M.T. ve F.T. savcılıkça serbest bırakılırken, diğerleri tutuklanma istemiyle adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle