Hoşgeldiniz  

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BROŞÜRLÜ UYARI

SEMİH KÖKEN | 28 Temmuz 2020 | Yaşam A- A+

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN BROŞÜRLÜ UYARI
Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri; Düğün Törenlerinde Alınacak Covid-19 Tedbirleri broşürleri asıyor.

Yaz sezonu nedeniyle yaygınlaşan düğün Merasimlerinde covid-19 salgınının yayılmasının önlenmesi için Düğün Merasimlerinde alınacak covid-19 tedbirleri konulu broşür hazırlanıp Kemer Belediyesi Arslanbucak düğün salonuna astılar.

Broşürlerde “Kapalı alanlarda yapılacak düğünlerde” Çocuk oyun alanlarındaki sık dokunulan yüzeylere temizlik ve dezenfekten sağlanacak. 1 metreden yakın temas gerektiren aktiviteler yapılmayacak. İki düğün arasında mekanın havalandırılması için en az 1 saatlik zaman bırakılacak. Çocuk oyun alanları kullanılmayacak. Köy sokak düğünleri; düğün sahiplerinden genelge hükümlerine uyulacağına ilişkin taahhütname alınacak. Yemek verilmesi durumunda tek kullanımlık malzemeler tercih edilecek.

#toplumdesteklipolis #kemer #antalya

Kemer de Covid-19’a karşı dünya genelinde mücadele yaptıklarını dile getiren   ekipler, vatandaşların canına, sağlığına ve malına zarar gelmeden önce oluşabilecek suçlara karşı önceden bilgilendirmek amacıyla bu tür faaliyetleri belirli aralıklarla yaptıklarını belirterek, “Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına var gücümüzle mücadelemize devam edeceğiz. Umarız vatandaşlarımız maske kullanımı ve sosyal mesafe konusunda daha duyarlı olurlar” diye konuştular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle