Hoşgeldiniz  

Doktor ölüm uykusuna yattı

Semih Köken | 17 Şubat 2021 | Yaşam A- A+

Bursa’da, sabah 08.00 sıralarında ‘Kayak yapmaya gidiyorum’ diyerek evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi bölümünde asistan doktor olarak görev yapan Mustafa Yalçın’ın cansız bedenine 15 saat sonra ulaşıldı.

Doktor ölüm uykusuna yattı ile ilgili görsel sonucu

AFAD ve JAK koordinesinde akşam saatlerinde arama çalışmalarına başlayan Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri, Yalçın’ın cansız bedenini otomobilini bıraktığı yerden yaklaşık bir kilometre uzaklıkta, Uludağ eteklerindeki ormanlık alanda buldu.

SERUM DÜZENEĞİNİ AĞACA ASIP, DAMAR YOLUNA BAĞLAMIŞ

Doktor ölüm uykusuna yattı ile ilgili görsel sonucu

Yapılan ilk incelemede Yalçın’ın, çeşitli ilaçlardan yaptığı serum düzeneğini ağaca asıp, damar yolundan kendine bağladığı ve intihar ettiği belirlendi. Ayrıca Yalçın, karın yaklaşık yarım metre altında bulundu. Yalçın’ın cansız bedeni, nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

ÖLÜME NASIL GİTTİĞİNİ ANLATTI

Öte yandan jandarma ekipleri Mustafa Yalçın’ın yol kenarında park edip bıraktığı lüks otomobilinde yaptıkları incelemede Yalçın tarafından yazıldığı tahmin edilen 6 sayfalık not buldu. Notta, Yalçın’ın ilk kez Bursa’ya geldiğinde çok beğendiği Uludağ’da böyle bir şey yaşayacağını hiç tahmin etmediği, kız arkadaşının da kendisi ile aynı serviste görev yaptığı, kız arkadaşı ile birlikte baskı gördüğü bazı kişilere özel notlar yazdığı belirtildi.

35 yaşındaki kalp damar cerrahı Mustafa Yalçın’ın bıraktığı 6 sayfalık mektupta nasıl bir yol izleyerek kendisini öldürdüğünü de detaylı bir şekilde yazdığı belirtildi. Yalçın’ın anestezide kullanılan bayıltıcı narkoz ile kas gevşetici ve bir miktar potasyumu damar yolu ile kendisine uygulayıp karların üzerinde ölüm uykusuna yattığı ortaya çıktı. Genç doktorun bir süredir psikolojisinin bozuk olduğu antideprasan ilaçları kullandığı öğrenildi.

Uludağ’da yoğun tipi ve soğukta karlar altında kalan doktorun donmadan önce hayatını kaybettiği düşünülüyor.

Doktor ölüm uykusuna yattı ile ilgili görsel sonucu

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle