Hoşgeldiniz  

DEDELERİN KAVGASI ÖLÜMLE BİTTİ

SEMİH KÖKEN | 25 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Muzaffer Koca’nın halde çalışan dini nikahlı eşi Fadıma S., torunu Efe Koca’ya iddiaya göre halde çöpten topladığı meyveleri yedirdi. Bunu duyan Efe’nin diğer dedesi Ahmet Deniz, “Çocuğa mikrop kaptırıp öldürecekler” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine iki aile arasında tartışma çıktı ve husumet başladı.
14 Mart akşamı Muzaffer Koca ile Ahmet Deniz Kepez İlçesi, Göksu Mahallesi 6858 Sokak’ta evin önünde karşılaşınca iz kavgaya tutuştu. İddiaya göre Muzaffer Koca, hem kız kardeşinin kocası, hem dünürü, hem de kapı komşusu Ahmet Deniz’i kasığından bıçaklayıp öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınan Muzaffer Koca mahkemece tutuklandı.
KAZA OLDUĞUNU İDDİA ETTİ
Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde kasten öldürme suçundan hakkında dava açılan Muzaffer Koca, olayın kaza olduğunu iddia etti. Kavganın, eve giderken karşılaştığı Ahmet Deniz’in küfür etmesiyle başladığını öne süren Koca, “Küfür edilince nedenini sormak için yanına gittiğimde Ahmet Deniz bana kafa attı. Yere düştüm. Ben de kendimi korumak için elimdeki bıçakla ona vurdum. Sonra da eve gittim. Çünkü aldığım kafa darbesiyle burnum kanıyordu” dedi. Koca, eniştesinin öldüğünü gözaltına alındıktan sonra öğrendiğini söyledi.
ÇÖPTEN MEYVE KAVGASI
Ahmet Deniz’in eşi 59 yaşındaki Sabriye Deniz ise mahkemedeki ifadesinde, kocasını öldüren sanık kardeşinden şikayetçi olduğunu söyledi. Sabriye Deniz, cinayete torunları Efe’ye çöplerden toplanan mikroplu gıdaların yedirilmesi nedeniyle yaşanan tartışmanın yol açtığını ileri sürdü. Sabriye Deniz şöyle konuştu:
“Sanığın nikahsız birlikte yaşadığı Fadıma S., çöplerden yiyecek toplayıp bunları torunumuz Efe’ye yediriyordu. Eşim bunu öğrenince bir daha böyle bir şey istemediğini söyledi. Bu yüzden kardeşimle kocam arasında tartışma çıktı. Olay günü de torunumun gözü önünde kardeşim kocamı bıçaklamış. Ben olay anında evdeydim. Bağrışmaları duyup çıkınca kardeşim ‘Vurdum vurdum’ diyordu.”
Duruşmada Muzaffer Koca’nın nikahsız eşi Fadıma S. de tanıklık yaptı. Olaya Ahmet Deniz’in küfür etmesinin neden olduğunu ileri süren Fadıma S., “Ayrıca eşimle el ele dolaşmamızla ilgili de tahrik olduğunu söyledi. Kavga bundan çıktı” dedi.
Duruşma diğer tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
‘ÇOCUĞUMA BABAM BAKTI’
Duruşma çıkışında açıklamada bulunan öldürülen Ahmet Deniz’in kızı Meltem Dilek Koca şunları anlattı:
“Sanık benim dayım olur. Ben dayımın oğluyla evliyim. Dayımın ekonomik durumu iyi değildi. Evlendik bize babam yardım etti. Dayım bakmadı. Oğlum Efe dünyaya geldi, babam büyüttü. Dayımın şimdi birlikte yaşadığı kadın beşinci karısı. Çöp topluyorlardı. Ben de eşimle çalışıyordum. Efe’ye çöpten topladıkları meyveleri yedirmişler. Babam da dayımın karısı için ‘Çocuğa mikrop kaptırmasın, benim avluma da girmesin’ demiş. Dayım da ‘Sen kim oluyorsun da benim karımı kovuyorsun’ demiş. Bunun üzerine babam kafa atmış. Dayım da bıçakla babamı öldürmüş.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle