Hoşgeldiniz  

Çıralı’ya bir ilk daha, Pazar Yeri

Semih Köken | 11 Ağustos 2015 | Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi, mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bir ilke imza atarak yeni pazaryeri kurdu. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilçe halkına verdiği bir hizmet sözünü daha tuttu. Ulupınar Mahallesi Çıralı sakinleri, zaman zaman Çıralıyı ziyaret eden Başkan Gül’den semt pazarı talebinde bulunmuşlardı. Başkan Mustafa Gül yapma sözü verdiği açık semt pazarını Çıralıya kazandırdı. 
Çıralı köprübaşında faaliyete geçen semt pazarı, Pazar günleri mahalle halkına, yerli ve yabancı turistlerin hizmet veriyor. Çıralı pazarının açılmasıyla birlikte ilçedeki pazar sayısı 10’a çıktı. Kemer ve mahallerinde Çıralı pazarının kurulması ile birlikte haftanın 7 günü pazar kuruluyor. Pazaryerleri belediye zabıta ekipleri tarafından denetlenerek vatandaşın sağlıklı sebze ve meyve tüketimi sağlanıyor.
Pazar yerinin kurulmasına sevinen mahalle sakinleri “Başkan Mustafa Gül’e teşekkür ediyor” Mahalle sakinlerinden Suna Demirtaş; Başkanımız yollarımızı yaptırıyor Çıralı’ya çok önem veriyor. Pazar yerimizi de kurdurdu Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. Dedi 
KÖYLÜ PAZARINDA KADINLAR KENDİ ÜRETTİKLERİNİ SATIYOR
Köylerde kendi bahçe ve tarlalarında ürettikleri, patlıcan, Fasulye, Kabak,salatalık, ıspanak, maydanoz, biber gibi çok çeşitli organik ürünleri, pazara getirip, üreticiden, tüketiciye direk olarak satan köylü kadınlar, kendi işyeri olarak gördükleri köylü pazarında, aile ekonomilerine katkı sağlamanın mutluluğunu da
yaşıyorlar. Pazarı’nda, üreticiden, tüketiciye aracısız sebze ve meyve satan kadınlar. Bahçesinden getirdiği ürünleri satan ve ev ekonominse katkı sağladıklarını belirterek, pazarı kuran Kemer Belediyesine ve Başkan Mustafa Gül’e teşekkür ettiler.
DSC_8306 DSC_8330 DSC_8331 DSC_8332 DSC_8333 DSC_8336 DSC_8337 DSC_8338 DSC_8340 DSC_8345 DSC_8346

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle