Hoşgeldiniz  

Büyükşehir’den ücretsiz spor, halkoyunu ve müzik kursu‏

SEMİH KÖKEN | 01 Nisan 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+


Büyükşehir’den ücretsiz spor, halkoyunu ve müzik kursu

 

Spor ve Müzik Antalya’ya İyi Gelecek

 

Büyükşehir Belediyesi, kadınlara özel ücretsiz spor kursları düzenliyor. Kurslara katılmak isteyenler 12 Nisan tarihine kadar başvuru yapabilecek. Büyükşehir Konservatuvarı bünyesinde verilecek Halk Oyunları ve Vurmalı Çalgılar kurslarına son başvuru ise 5 Nisan.

 

Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda kadınlara diyetisyen eşliğinde step&aerobik, pilates, yoga ve zumba dersleri veriliyor. Varsak, Kepez, Aksu ve Atatürk Antalya Spor Fitness Merkezleri’nde (ASFM) gerçekleştirilecek kurslar, 20 Nisan’da başlayacak. Kurslara katılmak isteyen kadınlar, 12 Nisan tarihine kadar internet üzerinden www.abbsporhizmetleri.com adresine online başvuru yapabilecek.

 

HALK OYUNLARI VE VURMALI ÇALGILAR KURSU

 

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı bünyesinde ücretsiz Halk Oyunları ve Vurmalı Çalgılar Kursu açıyor. 15-35 yaş arası tüm bireylerin katılabileceği kurslar için 1-5 Nisan tarihleri arasında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’na başvuru yapılabilecek. Kurslarla ilgili detaylı bilgi 248 83 66 numaralı telefondan alınabilecek.konservatuvar-250x70xspor

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle