Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e Reklam Grup Başkanı Güven’den Ziyaret

Semih Köken | 03 Mart 2017 | Yaşam A- A+

Başkan Gül’e Reklam Grup Başkanı Güven’den Ziyaret

Türkiye’nin önemli hava yollarından Onur Air şirketi Reklam Grup Başkanı Seda Güven ve Reklam Direktörü Özgür Vatan, Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek, kendi şirketleri ile çalışmalarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. 
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Turizm’de Kemer’i tanıtmak için tüm alternatiflerin yanı sıra Onur Air Havayollarına ait uçaklarda ücretsiz dağıtılan Onair Magazin dergisinde Kemer bölgesinin tanıtımını yaptırmıştı. 
Ocak ve Şubat aylarında çıkan dergide Kemer tanıtımın yapılması turizmcileri oldukça mutlu etmişti. Derginin içeriğinde Kemer tanıtımın çıkmasında emeği geçen Onur Air şirketi Reklam Grup Başkanı Seda Güven ve Reklam Direktörü Özgür Vatan, Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek kendileri ile çalışmaktan mutlu olduklarını ifade ederek Başkan Gül’e teşekkür ettiler. 
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Gül Grup Başkanı Seda Güven ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarımız Kemer tanıtımı için umarım uzun süreli olur dedi. Fuarların yanı sıra tanıtım çalışmalarına bu dönem daha fazla ağırlık vereceklerini ifade eden Başkan Gül, “Ülkemize ve Kemer’e gelen turist sayısında da azalma yaşandı. Bu durumun üstesinden gelebilmek ve daha iyi bir sezon geçirebilmek adına tanıtımlarımıza daha fazla ağırlık veriyoruz” yakın zamanda, Onur Air Havayollarına ait bir uçakta Kemer’in reklamını yapacaklarını da sözlerine ekledi. 
 Görüşmelerin ardından Başkan Mustafa Gül Onur Air şirketi Reklam Grup Başkanı Seda Güven’e bir plaket takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle