Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek,”Konyaaltı’nda yüzler gülüyor”

Semih Köken | 03 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi, “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri Projesi”yle enjeksiyon, serum ve pansuman gibi sağlık uygulaması yanı sıra pazar alışverişi ve ev temizliği hizmetiyle de 65 yaş üstü kişilerin yardımına koşuyor

Bir çok sosyal projeye imza atan; bu projelerle Antalya’da bir çok kuruluşa örnek oluşturan Konyaaltı Belediyesi, 65 yaş üstü kimselere ve de bir nedenden yatağa mahkum olmuş vatandaşlara, evinde hizmet veriyor. “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri Projesi” kapsamında enjeksiyon, serum ve pansuman uygulaması, pazar alışverişi ve ev temizliği gibi hizmetleri vatandaşın ayağına götüren Konyaaltı Belediyesi, 1,5 yıl gibi kısa bir süre içinde 409 pansuman, 140 enjeksiyon ve 538 de engelli aracı hizmeti verdi.

Bu proje benim “elim-ayağım” oldu
Konyaaltı Belediyesi’nde görevli sağlık ekiplerinin engelli aracıyla kendisini evinden aldığını ve tedavisi için hastaneye götürdüğünü ifade eden Münire Gürler, “Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri Projesi”yle yeniden hayata tutunduğunu ifade etti. Münire Gürler, projeyle değişen hayatını şu sözlerle ifade etti: “Kimsem yok, gündelik işlerimi tek başıma yapıyorum. Engelim nedeniyle de bu işleri yapmak benim için kolay olmuyor. Tedavim için her hafta hastaneye ulaşımımı sağlayan, bana destek olan Konyaaltı Belediyesi, bu projesiyle benim elim-ayağım oldu.”

İnsana dokunur projelerle hayatı güzelleştiriyoruz
“Sağlık, Kişisel Bakım ve Ev Hizmetleri Projesi”yle 65 yaş üstü veya engelli bireylere temel sağlık ve kişisel bakım hizmeti verdiklerini ifade eden Başkan Böcek, enjeksiyon, serum ve pansuman uygulaması, pazar alışverişi ve ev temizliği gibi hizmetleri vatandaşın ayağına götürdüklerini söyledi. “İnsana dokunur projelerle hayatı daha da güzelleştiriyoruz.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek bunun son örneğinin, proje kapsamında uzatılan yardım eliyle hayatı kolaylaşan Münire Gürler olduğunu söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle