Hoşgeldiniz  

Baha’dan unutulmaz konser

SEMİH KÖKEN | 22 Haziran 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Şenlikleri büyük coşkuyla devam ediyor. Karaalioğlu Parkı’nda her akşam farklı etkinliklerin yer aldığı şenliklerde Baha rüzgarı esti. Konser alanını dolduran Antalyalılar, Baha’nın duygu dolu şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşadı. Ara vermeden sahnede kalan sanatçı “Özledim seni’, ‘Boşver Üzülme’, ‘Kıyamam Sana’, ‘Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam’ gibi parçaları seslendirdi. Baha, bir şarkısını da sahneye çıkardığı hayranıyla birlikte seslendirdi.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI

Antalya’da olduğu için ayrı bir heyecan yaşadığını belirten ünlü sanatçı Baha, Antalyalıların ev sahipliğinden ve Ramazan Ayı’nın güzel atmosferinden etkilendiğini, söyledi. Antalyalılara hayırlı Ramazanlar dileyen Baha, hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı. Hareketli şarkılarıyla hayranlarını eğlendirmeyi ihmal etmeyen Baha’nın yoğun istek üzerine ilk kez seslendirdiği “Hangimiz Sevmedik” parçasına bütün Antalyalılar eşlik etti. Bir ara sahneden inen Baha Antalyalı hayranlarıyla özçekim yaptı.

MENDERES TÜREL’E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Konser sonunda emeği geçenlere teşekkür eden Baha, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Baha, “Böyle coşkulu bir kalabalıkla beni buluşturan, emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına ve başta Başkanımız Menderes Türel’e çok teşekkür ederim. Kendisi küçük bir kaza geçirmiş. Başkanımıza en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle