Hoşgeldiniz  

AVM’de otomobil sevinci

Semih Köken | 09 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Özdilek Park Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarından 250 TL’nin üzerinde alışveriş yapan müşterilerin katıldıkları otomobil çekilişinin talihlilerine araçları törenle teslim edildi.

**

Özdilek Park Alışveriş Merkezi’ndeki mağazalarından 20 Nisan-5 Ağustos tarihleri arasında 250 TL ve üzerinde alışveriş yapan müşterilerin katıldığı otomobil çekilişinin Antalyalı 2 talihlisi garson Nedim Ağırman ve ev hanımı Nesrin Özçelik ile Burdurlu talihlisi iç mimar Oktay Kızıl’a, BMW marka otomobilleri teslim edildi. Eş ve çocuklarıyla birlikte Özdilek Park AVM’ye gelen talihliler, anahtarını AVM Müdürü Fırat Ercan’ın elinden aldı. Çok mutlu olduğunu belirten nesrin Özçelik, “Söyleyecek söz bulamıyorum” dedi.

ÇEKİLİŞİ KATILIM OLDUKÇA YÜKSEK
AVM Müdürü Fırat Ercan, 3 BMW otomobil çekişinin Antalya Özdilek Park’ın hizmete girişinin 6’ncı yılına özel gerçekleştirildiğini, bugüne kadar yapılan otomobil çekilişlerinde ise 13 talihliyi otomobil sahibi yaptıklarını söyledi. Çekilişe katılım oldukça yüksek olduğunu ifade eden Ercan, “Şanslı müşterilerimizi yürekten kutluyorum. Otomobilleri hayırlı ve uğurlu olsun, güle, güle kullansınlar, huzurlu, mutlu, kazasız yolculuklar yapsınlar” dedi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle