Hoşgeldiniz  

Antalya’da kaza 7 yaralı…

SEMİH KÖKEN | 28 Eylül 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Siteler mahallesi 1316 sokak üzerindeki kavşakta akşam meydana geldi. Sefa Demirel idaresindeki 07 AJD 83 plakalı minibüs ile tali yoldan çıkarak ana yolda seyreden Ayhan Çolak idaresindeki 15 NC 801 plakalı içerisinde ve 9 kişinin bulunduğu minibüs çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Ayhan Çolak’ın kullandığı minibüs yan yatarak sürüklenip durabildi.

ŞOFÖRÜN BURNU DAHİ KANAMADI
Kazayı görenlerin haber vermesiyle kaza yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Can pazarı yaşanan kaza yerinde yaralılar refüje ve kaldırıma yatırılarak ambulanslar beklendi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerini yaptıkları 07 AJD 83 plakalı minibüsün sürücüsü Sefa Demirel ile diğer minibüste bulunan Gülperi Çolak, Ayten Sevinç, Selvi Sevinç, Kemal Çolak, Doğuş Çolak, Aylin Keser’i çevredeki hastanelere sevk etti. Kazada diğer sürücü Ayhan Çolak ile ismi henüz belirlenemeyen 2 kişinin ise burnu dahi kanamadı.
 


KUZENLER ELLERİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI
Yaralılardan kuzen oldukları öğrenilen Aylin Keser ile Doğuş Çolak ise kazada yaşadıkları şoku el ele tutuşarak atlatmaya çalıştı. Kuzenler ambulansın gelmesini beklerken bir an olsun ellerini birbirlerinden ayırmadı.

 

 


Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, hurdaya dönen minibüslerin yoldan kaldırılmasıyla açıldı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle