Hoşgeldiniz  

Antalya Milletvekili Enç, Ziyaretlerini Sürdürüyor

SEMİH KÖKEN | 08 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa, Konyaaltı, Elmalı, Kepez ve Aksu ilçelerinde işyeri, ev, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunarak, iftar programlarına katılıyor.

2011 seçimlerinde milletvekili seçilen Gökçen Özdoğan Enç, her hafta Pazartesi günleri kendisinden randevu isteyen vatandaşlarla AK Parti İl binasında görüştü. Bir günde yaklaşık 30 kişi ile görüşen Enç, 2015 seçimlerinden sonra da Pazartesi günleri vatandaşlarla görüşmeye devam ediyor. AK Parti Muratpaşa İlçe Teşkilatı’nda görüşmelerine devam eden Enç, “Randevu isteyen vatandaşlarımızla mutlaka görüşüyorum. Görüşmek için Antalya‘dan Ankara‘ya gelmek isteyenler var. Ama hem maddi açıdan hem de zaman kaybı olmasın diye vatandaşlarımızla Antalya‘da görüşüyorum. Geçen dönem AK Parti il binasında görüşmelerimizi yapıyorduk. Bu dönemde vatandaşın partimizi tanıması açısından AK Parti Muratpaşa ilçe teşkilatında randevuları alıyoruz” dedi.

İFTARDA HER GÜN BİR EVE MİSAFİR OLUYOR

Ramazan ayı boyunca ev ziyaretleri yapan ve bu ziyaretleri sürdüreceğini belirten Gökçen Özdoğan Enç, iftarda ise her gün bir aileye misafir oluyor. Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle birlikte gerçekleştirilen programlar, Antalya‘nın 19 ilçesini mahalleleriyle birlikte gezen, Enç, “AK Parti kadroları olarak çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bizler milletin partisi olarak, milletin seçtiği vekiller olarak dün olduğu gibi bugün de, yetki verdiği sürece yarınlarda da hizmet etmeye devam edeceğiz. Yegane amacımız; sandıkta bize verilen oylara layık olmak, emanete sahip çıkmak, daha fazla hizmet ederek gönüllere girebilmek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle