Hoşgeldiniz  

Alman öğrenciler Başkan Gül’ü ziyaret etti

SEMİH KÖKEN | 29 Eylül 2014 | Yaşam A- A+

DSC_2141 DSC_2152 DSC_2154 DSC_2155 DSC_2156 DSC_2174 DSC_2199 DSC_2207Kemer Kardeş Şehri Dormagen’den gelen 25 öğrenci ve 2 öğretmen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek yeniden Belediye Başkanlığına seçilmesinden dolayı Başkan Mustafa Gül’e hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top ve Göynük Mahallesi Fen Lisesi Müdürü Özer Baş ve Göynük Fen Lisesi öğrencilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Mustafa Gül kardeşlik ilişkilerinin, Kültürel, Eğitim, Spor ve Belediyeler arası bilgi alışverişi olduğunu söyledi. Kardeşlik ilişiklilerinin zaman zaman aksama olduğuna da değinen başkan Gül, tabi bu aksamalarının belediye Başkanlarının değişeme uğramasından kaynaklandığını, kendisinin göreve gelmesinden sonra kardeşlik ilişkilerinin tekrar eski günlerine döndüğünü ifade etti. Öğrencilerin ve öğretmenlerin sorularını da cevaplayan Başkan Gül; Kemerdeki yerleşik Alman, Rus, Norveç ve birçok ülke vatandaşlarının ibadetleri ve özel günlerinde Belediye olarak yardımcı olduklarını söyledi.
Başkan Mustafa Gül kardeş şehir ilişkilerinin çok önemli olduğuna değinerek sözlerini şunu da ekledi. Özellikle kardeş şehir ilişkisi içerisinde bulunduğumuz sizlerin ziyareti çok anlamlı. Milletlerin birbiri ile kaynaştırılmasında, karşılıklı olarak yapacağımız bu ziyaretlerin rolü büyük olacaktır” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Mustafa Gül, Misafir öğrencilere ve Göynük Fen Lisesi öğrencilerine çeşitli hediyeler verdi. Dormagen Kardeş Şehir Norbert-Gymnasium Knechtsteden Okulu öğrencileri de Başkan Gül’e çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Daha sonra Alman Öğrenciler ve Fen Lisesi öğrencileri Başkan Mustafa Gül ile birlikte Kemer Olbia Park Restaurantta öğle yemeğine misafir oldular.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle