Hoşgeldiniz  

7 Suçtan Aranan Şüpheliden Gazetecilere: Zeki Müren de Bizi Görecek mi?

Semih Köken | 06 Şubat 2017 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

7 Suçtan Aranan Şüpheliden Gazetecilere: Zeki Müren de Bizi Görecek mi?

Antalya’nın Alanya İlçesi’nde 7 ayrı suçtan tutuklanan 23 yaşındaki Nurullah Çelebi, polis merkezi çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Zeki Müren de bizi görecek mi?” dedi.

Antalya’nın  Alanya İlçesi’nde 7 ayrı suçtan tutuklanan 23 yaşındaki Nurullah  Çelebi, polis merkezi çıkışında kendisini görüntüleyen gazetecilere, ” Zeki Müren de bizi görecek mi?” dedi.

Güllerpınarı Mahallesi’nde dün devriye görevi yapan  Alanya  Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hakkında 7 ayrı suçtan aranması bulunan Nurullah  Çelebi‘yi yakalandı. Çok sabıka kaydı da bulunan  Çelebi‘nin olay yerinde yapılan üst aramasında kağıda sarılı vaziyette ‘Afgan esrarı’ olarak tabir edilen uyuşturucu ile bir şişe içerisinde sıvı hale getirilmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan Nurullah  Çelebi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nurullah  Çelebi, polis merkezinden çıkarılırken kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Vizontele’ filminde  Cem Yılmaz‘ın canlandırdığı ‘Fikri’ karakterinin efsane olan repliği, ” Zeki Müren de bizi görecek mi?” diye seslendi. Hırsızlık ve suç eşyasının satın alınması gibi 7 farklı suçtan aranan şüpheli çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle