Hoşgeldiniz  

Aileler bahar şenliğinde buluştu‏

SEMİH KÖKEN | 28 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

Büyükşehir Belediyesi Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezlerinden hizmet alan aileler  Bahar Şenliği’nde buluştu. Şenlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler  Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Haşim İşcan, Çamlıbel, Santral ve Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinden hizmet alan vatandaşlar için bahar şenliği düzenlendi. Şenlikte, bir yıllık el emeği ürünlerini sergileme fırsatı bulan aileler, doyasıya eğlendi. Karaalioğlu Parkı’nda gerçekleşen bahar şenliğine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sanem Öztürk, birim sorumlusu müdürler ve çok sayıda aile katıldı.

DAHA GÜZEL OLACAK

Şenliğin açılışında konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sanem Öztürk “ Hem sizlere hem yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımıza vermiş olduğumuz eğitimler sayesinde bu güzel ürünler ortaya çıktı. Başkanımız Menderes Türel ve değerli eşinin bize vermiş olduğu destekle daha güzel hizmetler sunacağız” diye konuştu.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Aile Danışma Merkezleri’nde eğitim gören miniklerin gösterileri ile başlayan etkinlikte, minikler kostümleri ve farklı kategorilerdeki koreografileri ile renkli görüntüler oluşturdu. Şenlik kapsamında kadınların yaptıkları el emeği ürünleri satışa sundukları bir kermes düzenlendi. Etkinlik sonrası Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş sevilen Anadolu ezgileriyle vatandaşa coşku dolu anlar yaşattı.SOSYAL HİZMETLER BAHAR ŞENLİĞİ (4) SOSYAL HİZMETLER BAHAR ŞENLİĞİ (5) SOSYAL HİZMETLER BAHAR ŞENLİĞİ (7) SOSYAL HİZMETLER BAHAR ŞENLİĞİ

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle