Hoşgeldiniz  

AESOB Başkanı AKS’yi gezdi

Semih Köken | 05 Eylül 2015 | Yaşam A- A+

Antalya Esnaf Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından açılan Antalya Kültür Sanat’ın (AKS), şehir merkezine büyük hareketlilik kazandıracağını söyledi.

**

ATSO Başkanı Davut Çetin, AKS’de ağırladığı AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok’a merkez hakkında bilgi verdi. AKS’nin Antalya için önemli bir adım olduğunu belirten ATSO Başkanı Çetin, AKS’nin Antalya’ya gelen milyonlarca turisti şehir merkezine çekmek için önemli bir cazibe merkezi olacağını ifade etti. Başkan Çetin, “AKS sayesinde şehir merkezimizde bulunan esnafımızın da işlerinde büyük bir hareketlilik yaşanacaktır” dedi.

RESMİ AÇILIŞI BU AY YAPILACAK
Resmi açılışında Pablo Picasso ve Ara Güler’in sergilerinin sanatseverlerin beğenisine sunulacağını vurgulayan Başkan Davut Çetin, “Antalya’nın merkezinde dünyaca ünlü sanatçıların eserleri sergilenecek. Bu Antalya için büyük bir şans. Bu tip sergileri Türkiye’de açabilecek merkez sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar az. Bunlardan biri de artık Antalya’da. Umarım Antalya Kültür Sanat’a turistlerin ilgisi kadar Antalya’da yaşayanların da büyük ilgisi olacak” diye konuştu.

‘KENTE HAREKETLİLİK KAZANDIRACAK’

Antalya’nın çok değerli bir eser kazandığını dile getiren AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise ATSO Başkanı Davut Çetin’e ve AKS’nin Antalya’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Antalya’nın bu şekilde bir merkeze büyük bir ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Sevimçok, “AKS bu açıdan önemli bir açığı kapatmış oldu. İnanıyorum ki buraya gelen misafirler ve sanatseverler şehir merkezini de gezecek ve esnafımıza da katkı sağlayacaktır. Şehir merkezine hem estetik açıdan hem de kazandıracağı canlılık açısından böyle bir eseri kazandıran herkesi tebrik ediyorum” dedi. (DHA)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle