Hoşgeldiniz  

Abonelerin Bilgileri Güncellenecek

SEMİH KÖKEN | 24 Mayıs 2014 | Yaşam A- A+

Elektrik abonelerine en kaliteli hizmeti sunmak için Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Kemer İşletme Başmühendisliği alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor. İşletme Başmüdürü Serkan Serter, “Abonelerimizin bilgilerini güncellenemeye başladık. Böylelikle, faturalar, kesme bildirimleri ve kampanyalar abonelere mesaj veya e-mail olarak gönderilecek. Ödemesi unutulan elektrik faturaları hatırlatılacak ve vatandaşların bu anlamdaki tüm mağduriyetleri sona erecek” dedi.
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Kemer Başmühendisliği’nin en önemli amacının müşteri memnuniyeti olduğunu aktaran, İşletme Başmüdürü Serkan Serter, “ Kemer İşletmesi olarak teknolojik yatırımları ilçeye en hızlı ve yoğun şekilde kazandırabilmek için Müşteri Bilgilerini Güncelleme çalışmalarımıza hız verdik. Bilindiği üzere 5490 Sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununda ‘Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası kurumlar ile diğer gerçek ve tüzel kişilerin her türlü işlem ve kayıtlarında esas alınır.’ Denilmekte olup, aynı Kanunun geçici 1. Maddesinde ‘Kurumlar ve tüzel kişiler bu Kanunun yayımı tarihinden itibaren iki yıl içinde mevzuatlarını bu Kanun hükümlerine uygun hale getirerek işlemlerinde kimlik numarasını kullanmak zorundadırlar.’ Hükmü gereğince tüm işlemlerde T.C. Kimlik Numarası kullanımı zorunlu hale getirildi. Bu nedenle, Şirketimiz müşterisi olup, kayıtlarımızda T.C. Kimlik Numarası ve iletişim bilgileri bulunmayan müşterilerimizin Müşteri Bilgilerini Güncelleme çalışması başlattık. Bu çalışma kapsamında; sistemimizde kayıtlı müşteri bilgileri ile gerçek kullanıcı bilgilerinin uyumlu hale getirilmesi amaçlanmaktadır ”dedi.
” VATANDAŞLARIN BİLGİLERİNİ GÜNCELLEMESİ GEREKİYOR”
Konunun önemine dikkati çeken Serter, “Müşteri Bilgilerinin Güncellenerek eksik olan müşteri ve iletişim bilgilerinin tamamlanması sonucunda; Faturalar, kesme bildirimleri ve kampanyalar abonelerimizin cep telefonuna mesaj olarak veya e-mail olarak gönderilecek. Ödemesi unutulan elektrik faturalarından doğan mağduriyetler olmayacak. Adrese fatura tesliminde yaşanan sorunlar ortadan kaldırılacak. Fatura tutarı, son ödeme tarihi gibi bilgiler müşterilerin iletişim adreslerine gönderilebilecek. Şirketimiz tarafından müşterilerimiz lehine düzenlenebilecek kampanyalar ve faaliyetlerimiz hakkında müşterilerimiz hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanacak. Planlı bakım onarım ve enerji kesintisi bildirimleri daha kısa sürede müşterilerimize ulaştırılacak. Bu kapsamda şirketimizce hem yasal zorunluluk gereği hem de abonelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına eksik olan müşteri bilgilerinin güncellenmesi çalışmalarına başladı. Söz konusu güncelleme çalışmaları dâhilinde, elektrik aboneliğinizin kendi adınıza olması durumunda, T.C kimlik numaranız, sizlere ulaşabileceğimiz telefon numaralarınız ve e-posta bilgilerinizin birimimize başvurmanız yeterli olacaktır” diye konuştu. Serter ayrıca, “ Vatandaşların tüm bunlardan faydalanabilmesi için, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş Kemer İşletme Başmühendisliğine gelerek bilgilerini güncellemesi gerekiyor” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle