Hoşgeldiniz  

Fotoğrafçının Acı Sonu

SEMİH KÖKEN | 22 Temmuz 2014 | Yaşam A- A+

Çeçen uyruklu Sultan Yakubov, 07 K 0821 plakalı scooter tipi motosikleti ile Palmiye Tatil Köyü kavşağına geldiğinde bilinmeyen bir sebeple yol kenarındaki refüje çarparak devrildi. Devrilen motosiklet 25 metre sürüklenirken, Sultan Yakubov motosikletten 35 metre ileriye savruldu. Yakubov, olay yerinde hayatını kaybetti.

CESEDE SİPER OLDU

Arabasıyla Kemer’den Göynük istikametine giderken yolun sol tarafında devrilen motosikleti gören Turgay Akçimen, “Ondan kaçmaya çalışırken sağ tarafta cesedi gördüm. Kimse gelip cesedi ezmesin diye kullandığı aracı önüne çekerek dörtlüleri yaktım. Polise haber verdim ve polisin gelmesini bekledim” dedi.

Kaza yerine gelen Bölge Trafik ve Kemer Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kaza yerinde bulunan ve motosiklet dışındaki bir araca ait parçalardan yola çıkarak motosiklet sürücüsüne bir başka aracın çarptığı konusundaki ihtimali güçlendirdi.

Sultan Yakubov’un ilk muayenesinde omuzları, kafatası, bacakları ve kalça kemiğinin kırık olduğu, sağ ayağının bilekten koptuğu belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülürken, önce Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından incelenen Yakubov’un cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Antalya Grup Başkanlığı’na gönderildi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle