Hoşgeldiniz  

VAKIFBANK TURİZMCİNİN HER ZAMAN YANINDA

Semih Köken | 18 Mart 2018 | Turizm A- A+

VAKIFBANK TURİZMCİNİN HER ZAMAN YANINDA

Turizmcinin Yanındaki Güç

edf

edf

Türkiye Cumhuriyetinin en köklü Bankalarından olan Vakıflar bankası her zaman olduğu gibi yine ilkleri başarmaya devam ediyor.
Turizmcinin Yanındaki Güç sloganı ile Rusya nın başkenti Moskova da düzenlenen Dünyanın En büyük turizm Fuarına katılarak Turizmcilerin yanında olduklarını gösterdiler.

2018 Turizm sezonu öncesi incelemelerde bulunmaya kalabalık bir heyetle gelen Vakıflar Bankası yetkilileri Fuarda bulunan Büyük tur operatörleri ve acentalarla görüşmeler yaparak sezonun durumunu yerinde inceleme fırsatı buldular.
Vakıfbank Yönetim Kurulu üyesi Dilek Yüksel  Heyetin başkanlığında Vakıfbank Kredi izlemeden Sorumlu Daire Başkanı Seçkin ALTINSOY ile birlikte  heyete Vakıfbank Akdeniz Bölge Müdürü Mehmet ARIÖZ , Akdeniz Krediler Müdürü Vedat ŞAHİNER,
Akdeniz İstihbarat Müdürü Fırat AKGÜN
Vakıfbank Kemer Şube Müdürü Ali KARAMIK
Vakıfbank Lara Şube Müdürü Recep SAĞLAM
Vakıfbank Alanya Sanayi Müdürü Cumhur ŞENEL
Katılarak Turizmi yerinde analiz etme fırsatı buldular
Vakıfbank yetkilileri Fuarı ziyaret eden Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile karşılaşarak bilgi alışverişinde bulundular ve hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

İncelemelerini  yapan heyet  Rus  ve Türk Turizmcilerle biraraya geldiler Fuarı ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş lada   görüşüp bilgi alışverişinde bulunarak 2018  sezonu için hayırlı olsun dileklerini iletme fırsatı buldular

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle