Hoşgeldiniz  

Ukrayna’da Türkiye ilgisi artarak devam ediyor

Semih Köken | 28 Mart 2018 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Ukrayna’da Türkiye ilgisi artarak devam ediyor

Ukrayna’nın en büyük turizm fuarı UITT Kiev 2018, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. İşte Türkiye standı, Türk bürokrat ve yöneticilerin fuara ilişkin açıklamaları…

Ukrayna’nın en büyük turizm fuarı UITT Kiev 2018, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın organize ettiği ülke stadının yanı sıra çok sayıda tur operatörü ve otel grubu tarafından temsil ediliyor.

Türkiye standının açılış töreninde konuşan TÜROFED Başkanı Osman Ayık; “Türkiye olarak tüm unsurlarımızla burada olmaya devam edeceğiz” dedi. Osman Ayık, “Türk otelcileri olarak, hizmet anlayışımızda geriye gitmeden Ukraynalı turistlere hizmet vermeye devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Ukrayna’nın Türkiye için çok önemli bir pazar olduğuna dikkat çeken Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Müdürü İrfan Önal; bu pazarda son 3 yıldır büyüyor olmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

“2016 yılında, Ukrayna için “1 milyon turisti aşma” hedefini koyduklarını ve bunu başardıklarını” belirten İrfan Önal; “Ukrayna ile turizm ve kültürel ilişkilerimizi karşılıklı olarak geliştirmek istiyoruz. Bu sene iyi bir sezon geçirmek istiyoruz; buradaki ilgi de bunu gösteriyor.” dedi.

TC Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ise, Bakanlık ve turizmcilerin Ukrayna’da çok önemli tanıtım çalışmaları gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek; “gelecek dönemde Ukrayna pazarında yeni rekorlar kırmaya devam edeceklerini” söyledi.

İlk gün fuara ve Türkiye standına ilgi yoğun…

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle