Hoşgeldiniz  

Turizmciler Moskova’da

SEMİH KÖKEN | 20 Mart 2014 | Turizm A- A+

Kemer’in en önemli yurt dışı pazarlarından birini oluşturan Rusya’nın en büyük turizm fuarı MITT Moskova Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 21’inci kez kapılarını açıyor. Bugün başlayacak ve 22 Mart’ta sona erecek olan fuara Kemer’den de çok sayıda turizmci, ziyaretçiler arasında yer alacak.

Rusya’nın başkenti Moskova’da 19-22 Mart günleri arasında, turizm sektörünün önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Moskova 21. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (MITT) düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 3 bin katılımcının iştirak ettiği ve 73 bin 765 kişi tarafından ziyaret edilen fuara yönelik olarak Kemer’deki sektör temsilcileri de Rusya’nın başkenti Moskova’ya gitti. Bugün itibariyle kapılarını açacak olan söz konusu fuar, en önemli yurt dışı pazarı Rusya’dan oluşan Kemer için de büyük önem taşıyor. Fuarda stant açacak olan Kemer, tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkaran bir tanıtım yaparak, bu ülkeden gelen turist sayısını da artırmayı hedefliyor.

KEMER’İN 7’İNCİ FUARI

 

Kemer’in fuar trafiği, 14-19 Ocak günleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilen Utrech Turizm Fuarı ile başladı. Kemer, daha sonra sırasıyla 16-19 Ocak’taki Finlandiya’da Helsinki Turizm Fuarı’nda, 30 Ocak-2 Şubat’ta İstanbul’da EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Almanya’da 19-22 Şubat’ta Münih Turizm Fuarı’nda, Nürnberg Turizm Fuarı’nda ve 5-9 Mart’taki ITB Berlin Turizm Fuarı’nda tanıtıldı. Kemer’in de stant açacağı Moskova MITT Fuarı’nın ardından 26-28 Mart’taki Ukrayna Kiev Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (UITT) gidilecek. Öte yandan yoğun bir katılımın olacağı tahmin edilen bu yıl kiMoskova Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na çeşitli ülkelerden 80 bin ziyaretçinin yer alması bekleniyor.

Etiketler:

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle