Hoşgeldiniz  

TURİZM SEKTÖRÜ AŞI İLE UMUTLANDI

Semih Köken | 02 Ocak 2021 | Turizm A- A+

TURİZM SEKTÖRÜ AŞI İLE UMUTLANDI

Koronavirüs aşılarının devreye girmesiyle birlikte turizm sektörü bayram etti. Antalya’nın genelinde rezervasyonlarda hareketlenme başladı

Antalya turizm sektörü temsilcileri aşı uygulanmasının dünya genelinde yaygınlaşması ve etkilerine bağlı olarak erken rezervasyonların kısa sürede artışa geçeceğini öngörüyor. Alanya Turistik İşletmecileri Derneği (ALTİD) Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, “İyimserlik arttı ama aşılanma programlarının düzenli ve yaygın bir şekilde uygulanmasına bağlı vaka sayılarında global düşüşler belirleyici olacak” diye konuştu.

ARTIŞ BAYRAM HAVASI ESTİRDİ

Aşı çalışmalarının hız kazanması ve olumlu sonuçların ortaya çıkmasının ardından turizm sektörünün rahat bir nefes alacağını belirten Konaklı Turistik İşletmecileri Derneği (KONTİD) Başkanı Ali Orkan ise, “1 ay içinde tüm dünyada aşı uygulanmaya başladığında erken rezervasyona yönelik olumlu yansımalar olacaktır” dedi. Koronavirüs salgınına rağmen Antalya’nın genelinde yaz sezonu için yapılan rezervasyonlardaki artış şimdiden bayram havası estirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle