Hoşgeldiniz  

Ruslar Temmuz’da Türkiye’de Tatil Yapmak İçin Hazır!

SEMİH KÖKEN | 24 Haziran 2020 | Turizm A- A+

Ruslar Temmuz’da Türkiye’ye Tatil Yapmak İçin Hazır

Rus basınında yer alan habere göre; iyimser Ruslar temmuz ayında Türkiye’de tatil yapacaklarını düşünüyorlar.

hazır

2286 anket katılımcısının çoğu, düzenli uluslararası uçuşların yeniden başlamasından hemen sonra Temmuz-Ağustos aylarında Türkiye’ye tatile gitmeye hazır. Katılımcıların neredeyse yarısı,% 48,95, bunu “orası güvenli ve iyi” ve % 27,65 – “iyi bir fiyat varsa” yapacağını ifade ediyor.. tatil yapmak için para olmadığını % 8.57 ve tatile ilgisi olmayanların oranı ise % 3.81.

Bir ay önce, “Bu yıl Türkiye’ye tatile gitmeyi planlıyor musunuz?” Sorusuna yanıt verenlerin yüzde oranı 38’i. “ilk uçakla uçacaklarını”,% 30 uçağını geri getirene kadar karar vermediklerini ve% 15’i ülkedeki ilgi eksikliğinden bahsediyordu.

İlk İstikamet Belarus ve Kazakistan

Haziran ayında turistlerin ​​ Antalya’ya gitmeye hazır oldukları ortaya çıktı. Katılımcıların yüzde 23.77 ve% 31 , komşuların sınırları ve güney yönü daha erken açılırsa sırasıyla Belarus veya Kazakistan üzerinden tatile çıkmakta sakınca görmüyorlar.

Temmuz’da Türkiye’de Tatile Hazır

Katılımcıların iyimserleri Temmuz ayında Türkiye’de dinlenebileceklerini umuyorlar. Türk Hava Yolları’nın Rus şehirlerinden uçuşların yeniden başladığı tarihlerini duyurduğu Haberde hatırlatılıyor. THY, 16’da Moskova’dan, 17’de St.Petersburg’dan ve 20 Temmuz’da Krasnodar’dan uçuşlara başlayacak Ancak Ulaştırma Bakanlığı, uluslararası uçuşu yeniden sağlamak için hala izin bekliyor .

TUI Russia & CIS Kazakistan Uçuşlarına Başladı.

başladı
TUI Russia & CIS pandemi sonrası ilk 2020 yaz uçağını Kazakistan’dan 20 Haziran’da karşıladı.

Koltuk kapasitesinin bir kısmını Kazakistan medya ve en iyi satış ofislerinin yetkililerine ayıran TUI Russia & CIS, bu amaçla turistlerin en çok merak ettiği, Covid-19’a karşı alınan önlemleri, seyahat öncesi ve sonrası prosedürleri birebir sektör önderlerine göstermeyi planlıyor.

Almaty ve Nursultan Şehirlerinden

Bir hafta boyunca ağırlanacak olan Kazakistan grubu, günlük yapacakları canlı yayınlarla bu bilgileri Kazakistan medyası ile paylaşacak. Bunun neticesinde Türkiye’ye gelmek isteyen ,ama alınan önlemler nedeniyle tatillerinin aksamasından endişe eden turistlerin, tekrar yoğun şekilde tur satın almaya başlamaları planlanıyor. Kazakistanin Almaty ve Nursultan sehirlerinden haftada 8 sefer olarak planlanan ucuşlar Eylül sonuna kadar devam edecektir. Kazakistan dışında ayrıca TUI Russia & CIS Temmuz ayı başından itibaren Ukrayna ve Belarus’dan da uçuşlarında başlayacaktır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle