Hoşgeldiniz  

OLYMPOS TELEFERİK HUAWEİ REKLAM FİLMİNDE

Semih Köken | 19 Kasım 2020 | Turizm A- A+

OLYMPOS TELEFERİK HUAWEİ REKLAM FİLMİNDE
8 MP yüksek çözünürlüklü kamerasıyla profesyonel fotoğraf makinelerini aratmayan HUAWEI P Smart 2021, yeni reklam filmi ile Türkiye’nin güzelliklerini paylaşıyor.

OLYMPOS TELEFERİK HUAWEİ REKLAM FİLMİNDE

kaynak :h. öncü
Türkiye’nin dört bir yanından farklı bölgeleri reklam filmine taşıyan HUAWEI Reklam ekibi, bu reklamda Antalya’nın Kemer İlçesinde yer alan alternatif turizmin en önemli noktalarından birisi olan Olympos Teleferik ile 2365mt. Tahtalı dağına da yer verdi.

P smart 2021 model akıllı telefon markası için reklam çalışması yapan dünyaca ünlü Huawei markası reklam çekiminin bir bölümünü Türkiye’nin ve Kemer’in alternatif turizm noktası Olympos Teleferik de gerçekletirken, ekranlarda dönen reklam ile Kemer’in de ciddi bir tanıtımı yapılıyor. Huawei reklam filminin yayına girmesi ile birlikte, bölgenin tanınırlığı  hem Türkiye’de, hem dünyada daha da artıyor.

Muhteşem manzaralardan çarpıcı portrelere…

8 MP yüksek çözünürlüklü kamerasıyla profesyonel fotoğraf makinelerini aratmayan HUAWEI P smart 2021, yakın çekim ve geniş açılı çekim modlarıyla istenilen her şeyi istenilen şekilde ölümsüzleştiriyor. Sahip olduğu Yapay Zeka Destekli Dörtlü Kamerası ile her ortamda en iyi sonucu veren HUAWEI P smart 2021 Muhteşem manzaralardan çarpıcı portrelere kadar tüm güzelliklerin en ince ayrıntılarını süper netlikle sağlıyor #SeninleHerYerde #olymposteleferik  #kemer

https://youtu.be/UO6Z7PqN13M

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle