Hoşgeldiniz  

OFLAZ TURİZM KEMER’İ AŞMAYA BAŞLADI

SEMİH KÖKEN | 16 Aralık 2014 | Kemer Güncel, Turizm A- A+

Kış döneminde de durmayan Kemer’in önemli acentelerinden Oflaz Turizm Eskrim Federasyonun düzenleyeceği tüm şampiyonalarının konaklama ve Ulaşım organizasyonunu düzenlerken, 24-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Manavgat Kızılağaç’ta düzenlenecek olan 2015 yılı Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılacak sporcu ve ailelerine de konaklama ve Ulaşım hizmeti verecek. Ozan Güven kış operasyonları hakkında bilgiler verirken, sadece Kemer ve Antalya Bölgesi değil Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalar yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti ve bilgiler verdi.

Eskrim Federasyonu ile çalışıyoruz

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kemer Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven, “Kış dönemi içerisinde de yepyeni bir periyot içerisindeyiz. Öncelikli olarak Eskrim Federasyonu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Federasyon tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan Şampiyonalarda Federasyonun resmi konaklama ve ulaşım organizasyon işini aldık. Bu aşamada 13-14 Aralık 20014 tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen Dünya Epe ve Flora şampiyonasının konaklama ve ulaşım organizasyonunu büyük bir başarı ile gerçekleştirdik. Bu şampiyonada Rusya, Türkmenistan,Beyaz Rusya,Sinagpur,Venezuella,İtalya ,Tunus gibi ülkelerin yanı sıra Federasyon Başkanımız ve yetkililerimiz ile Türk Milli Takımımız ve Hakem heyetimizin ulaşım ve konaklamalarını büyük bir itina ile gerçekleştirdik”

Satranç Şampiyonasında yine Oflaz var!…

Antalya Manavgat Kızılağaç bölgesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası konusunda da açıklamalarda bulunan Güven, “ 2015 yılı Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası 24-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya Manavgat Kızılağaç’ta düzenlenecek. Geçtiğimiz yıllarda Kemer’de düzenlenen bu organizasyonun bu yıl Manavgat’ta olmasına rağmen bölgede farklı konaklama seçeneklerimiz ile birlikte Türkiye genelinden çok sayıda sporcu ve ailesine ev sahipliği yapacağız. Onların konaklama ve ulaşımlarını bölgede sağlayacağız. Konaklama alternatiflerimiz ile teknik heyete, ailelere ve sporculara üst düzeyde hizmet etmekten memnunluk duyacağız” diye konuştu.

Ukrayna’dan iki bayan futbol takımı getirmeyi planlıyor ve yılbaşı organizasyonu için alternatif hazırladılar

Kış turizmi adına Kemer’de canlılık kazandırmak amacıyla kamp amacıyla Ukrayna’dan bayan futbol takımı getirme, yılbaşı programı konusunda yaptıkları çalışmaları da dile getiren Ozan Güven, “Yılbaşı organizasyonlarımız içerisinde de bölgemiz Kemer’de bulunan Akka Antedon Delux otelde de alternatif bir yıllbaşı programımız olacak. Bu konuda satışlarımız devam ediyor. Kişi başı 200 TL. olacak bir gece konaklamalı gala programımız için ilgilenenler bizlerden bilgi alabilirler. Bu arada futbol turizmi konusunda da çalışmalarımız var. Ukrayna’dan iki bayan futbol takımının Kemer’de kamp yapması için görüşmelerimiz devam ediyor. Kemerin iklim şartları ile kış turizmi adına futbol turizmine uygun olmasına rağmen tesis anlamında kısır olması elimizi kolumuzu bağlıyor. Aslında futbol turizmine dair bölgede atılabilecek birkaç adım ile Kemer’in  futbol turizmi adına söz sahibi olabileceğine inanıyorum” dedi.

 Okulların yarıyıl tatiline az kalması nedeniyle bu dönemde de birkaç operasyon düşündüklerini belirten Oflaz Turizm Sahibi Ozan Güven, yarıyıl tatilinde Kayseri Serhat Çokgüzel Dershanelerinden gelecek çok sayıda öğrenciyi de Akka Antedon Delux otelde konaklatacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle