Hoşgeldiniz  

Miss Eurasia güzelleri beach partide buluştu

SEMİH KÖKEN | 30 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Antalya’da bu yıl 5’incisi düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması kampı başladı. 20 ülkeden 20 kraliçe adayının katıldığı kampın startı, BLM Beach’teki beach partiyle verildi. Aralarında İtalya, Polonya, Rusya, Slovenya, Estonya, Belarus, Ukrayna, Almanya gibi farklı ülkelerden kraliçe adayları, partide gönüllerince eğlendi. Bikiniler içinde güzelliklerini sergileyen güzeller, plajda güneşlenen turistler tarafından da ilgiyle izlendi.

Finalistlerle yakından ilgilenen yarışma organizatörü F Ajans sahibi Fevziye Çalışkan, kampın yoğun geçeceğini, bu nedenle ilk gün finalistleri Kaleiçi turu ve beach partiyle eğlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Çalışkan, “Bugünden itibaren final gecesi için çalışmalarımız başlayacak. Her gün 8 saate yakın podyum ve koreografi çalışması yapacağız. Çok yorulacaklar fakat final gecesine hazır olmalılar. Jürinin karşısına eksiksiz çıkmak için çalışacaklar” dedi.

Yarışmanın uluslararası boyutuna dikkat çeken Çalışkan, “Antalya’nın tek uluslararası ve patentli güzellik yarışmasını yapıyoruz. Tamamen dikkat ve hassasiyet isteyen bir organizasyona imza atıyoruz. Finalimiz 5 Haziran gecesi Side’de bulunan Emirhan Hotel’s’de yapılacak” diye konuştu.

Beach partinin ardından Antalya’nın tarihi semti Kaleiçi’ni dolaşan kraliçe adayları, bol bol hatıra fotoğrafı çekti. Kaleiçi’ndeki bir otelde dinlenme molası veren ülke temsilcileri, havuza girmeyi de ihmal etmedi.

KRALİÇE ADAYLARI KALEİÇİ’Nİ DOLAŞTI

Bu yıl 5’incisi düzenlenen Miss Eurasia Güzellik Yarışması’nın finalistleri, Antalya kampına tarihi Kaleiçi semtini gezerek devam etti. Final akşamı için günün 8 saatini eğitim ve çalışmayla geçiren 20 ülke temsilcisi, Kaleiçi’nin tarihi sokaklarını yürüyerek keşfetti. Üzerlerinde yarışmanın temsili kostümü pembe şort beyaz tişört bulunan kraliçe adayları, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Bir kraliçe adayı yol kenarında gördüğü simitçiyle uzun süre sohbet etti. Simit tepsisini başının üstüne koyarak yürümeye çalışan İtalya temsilcisi, “Simit tepsisini taşımak, podyumda yürümekten zor görünüyor” dedi.

Kaleiçi’nin ardından yat limanına inan güzeller, burada da balık tutanları izledi, kuşlara yem verdi. Kaleiçi gezisinin ardından kaldıkları otele dönen adaylar, rengarenk abiyelerini giyerek kendileri için düzenlenen akşam yemeğine katıldı. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle