Hoşgeldiniz  

MAGIC LIFE IMPERIAL OTEL HOLLYWOOD PARTİ

SEMİH KÖKEN | 25 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Turizm A- A+

TT Hotels Turkey Grubu geleneksel motivasyon gala gecesini bu yıl Magic Life Belek Imperial Otel’de ‘Hollywood’ temasıyla gerçekleştirdi.

TT Hotels Turkey Grubu her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği gala gecesini bu yıl Magic Life Belek Imperial Otel’de yaptı. ‘Hollywood’ temasıyla organize edilen partiye 200 personel değişik kostüm ve kıyafetlerle katıldı.

Renkli şovlarla başlayan gecede konuşma yapan TT Hotels Turkey Genel Müdürü Göran Plath, bütün personeline başarılılarla dolu geçen 2014 sezonu için teşekkür etti. Aynı başarının bir o kadar zor geçecek olan 2015 yılı için de beklediğini ifade eden Plath, sözlerini geceye katılan personeline başarılı bir sezon dileklerinde bulunarak bitirdi.


TT Hotels Turkey Grubu ekibi, ‘The Rasty Slaps’ müzik grubunun canlı performansıyla eğlence dolu bir gece geçirdi. Hediye çekilişinin de yapıldığı gecede renkli kostümlerle geceye katılan personel arasında ‘En iyi kostüm ödülü’ de sahibini buldu.


Gecenin sonunda tur operatörü ve sosyal medyadan ödül alan otellere ve aynı zamanda 2014 sezonunda grup içerisinde misafirlerine vermiş olduğu üstün hizmetlerden dolayı dereceye giren otel personellerine yönetim kadrosu tarafından plaket takdim edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle