Hoşgeldiniz  

Kemer’de Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin Çıralı Bungalow Seçenekleri

Semih Köken | 05 Aralık 2020 | Turizm A- A+

Kemer’de Doğa ile İç İçe Bir Tatil İçin Çıralı Bungalow Seçenekleri

Çıralı, yemyeşil doğası, sakin atmosferi ve masmavi denizi ile yaz tatilinde tercihi Antalya’dan yana olan konuklar için dinlendirici ve huzur dolu konaklama seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Tatil köylerinden, butik otellere kadar onlarca seçeneğe sahip bölgede doğanın huzur veren haliyle uyumlu bungalovlar ise en çok tercih edilen alternatifler arasında yer almaktadır.

Hem çiftler hem de aileler için konforlu şekilde tasarlanmış Çıralı bungalow tesisleri, denize sıfır konum, havuz, SPA gibi farklı özelliklere sahip olarak, tatilinden farklı hizmetler bekleyen konukların tamamına hitap edebilmektedir. Sizin de seçiminizin doğayı doyasıya yaşamaktan yanaysa, bu yıl seçiminizi birbirinden konforlu Çıralı otellerinden yana yapabilirsiniz.

 

Dinlendirici Bir Çıralı Tatili İçin Villa Lukka

Yemyeşil ağaçların arasında geniş bahçesi ile konuklarına huzur dolu bir atmosfer sunan Villa Lukka, tatilinde dinlenmek isteyen konuklar için SPA olanakları ile öne çıkmaktadır. Bahçede yer alan masaj alanları, tertemiz havayı içinize çekerken, profesyoneller tarafından uygulanan rahatlatıcı masajları deneyimlemenize olanak sunmaktadır. Odaların bazılarında yer alan jakuzi ve tesisin Türk Hamamı ise bu eşsiz deneyimi taçlandıracak özelliklerdir. Oda kahvaltı konseptinde misafirlerini şık ve konforlu 13 konaklama biriminde ağırlayan Villa Lukka, dinlendirici bir tatilin yanı sıra Çıralı’nın masmavi denizini doyasıya yaşayacağınız seçenekler arasında yer almakta olup, 200 metre mesafede özel plaj alanı bulunmaktadır. Çıralı’nın atmosferini en iyi yansıtan otellerden Villa Lukka’yı seçerek, yılın tüm stresinden arınabilirsiniz.

Çıralı’da Ailelerin İlk Tercihi Çıralı Hera Hotel

Aileler için 3 ve 4 kişilik geniş ve konforlu bungalovları ile öne çıkan Çıralı Hera Hotel, Yanartaş ve Olimpos gibi bölgenin en popüler noktalarına yürüme mesafesindeki konumuyla da avantaj sağlamaktadır. Oda kahvaltı konsepti sunan tesis, 14 bungalova sahiptir. Tesisin yemyeşil bahçesinde konumlanan açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu Antalya’nın sıcak yaz günlerinde sakin bir atmosferde serinleme olanağı sunarken, şezlong ve şemsiyelerin yanı sıra hamaklar dinlendirici anlar için sizleri beklemektedir. Akdeniz’in mavisini doyasıya yaşamak isteyen konuklar içinse özel kum plaj mevcuttur. Yetişkinler için plaj alanında su sporları hizmetleri de sunan Çıralı Hera Hotel, küçük misafirler içinse çocuk parkına sahiptir. Ailenizin tüm bireylerine huzur dolu bir tatil deneyimi yaşatmak için tercihinizi tesisten yana yapabilirsiniz.

 

Çıralı’nın Öne Çıkan Hayvan Dostu Oteli Etenna Bungalow Hotel

Avokado, portakal ve turunç ağaçları arasında konumlanan 12 ahşap evde konuklarını ağırlayan Etenna Bungalow Hotel, çocuk ve bebek dostu hizmetlerinin yanı sıra evcil hayvan kabul eden tesisler arasında yer almaktadır. Olimpos Plajı’nda deniz kaplumbağalarını görme şansı yakalamanıza olanak sunan otel, yüzme keyfinin yanı sıra yürüyüş parkurları ile doğayı hissetmenizi, bisiklet kiralama hizmetiyle de bölgeyi keşfetmenizi sağlamaktadır. Güne organik ürünlerle hazırlanan lezzetli bir kahvaltı ile başlangıç yapacağınız Etenna Bungalow Hotel, a la carte restoranında ise en lezzetli ve seçkin yemekleri servis etmektedir. Hem çiftler hem de aileler için özel seçenekleri değerlendirmek ve kusursuz bir tatil planı yapmak için tesis detaylı olarak incelemeniz önerilmektedir.

 

Denize Sıfır Çıralı Tatili İçin Mercan Bungalow

 

Doğanın huzur veren atmosferini yaşarken, aynı zamanda eğlenceli bir yaz tatili geçirebileceğiniz Mercan Bungalow, farklı konaklama tercihlerine sahip konuklar için oda ve bungalov alternatifi sunmaktadır. Toplam 17 odaya sahip tesis, oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. Denize sıfır konumda yer alan otelin özel plajı bulunmakta olup, dileyen konuklar 10 dakikalık bir yürüyüşün ardından Çıralı ve Olimpos plajlarına da ulaşabilmektedir. Mercan Bungalow ağaç ev tatili seçenekleri arasında öne çıkan tesisler arasında yer almaktadır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle