Hoşgeldiniz  

Kemer Esnaf Gecesi Muhteşemdi!

SEMİH KÖKEN | 10 Mart 2015 | Antalya Haber, Turizm, Yaşam A- A+

_DSC0252Grand Haber Otel’de düzenlenen geceye çok sayıda esnaf katılırken, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Semih Top, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, Sedat Akan, Ahmet Ali Güven, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam ve çok sayıda esnaf katıldı.  Salon hınca hınç dolarken Turizmde 20 yılını dolduran 200 esnafa Plaket takdim edildi.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Mustafa Gül,“Esnaflarımızda birlikte moral bulmak ve yeni sezon öncesinde moralli bir şekilde sezona merhaba demek amacıyla bugün bir araya geldik. Gönlümüz istiyor ki turizm esnaflarımız bol kazançlar sağlasın ama Rusya’daki kriz acentelerin fiyat kırma politikası sizleri etkileyebilir. Bu etkimle kıssa vadeli olur diyen başkan Gül;  Rus halkının tatil tercihlerinden vazgeçmeyeceğini belirterek, “Ruslar mutlaka tatil yapar. Ancak son dakika tercihlerini kullanır. Önemli olan bu süre içinde otelcilerimizin paniğe kapılıp fiyatları düşürmemesidir, Turizm konusunda bir sıkıntı yaşanmayacağını dile getiren Başkan Mustafa Gül, Rus halkının tatil tercihlerinden vazgeçmeyeceğini belirterek, Önemli olan bu süre içinde otelcilerimizin paniğe kapılıp fiyatları düşürmemesidir. Bu durumu acenteler da iyi kullanır. Yoksa 5 yıl geriye döneriz. Bunları geçmişte biz yaşadık, diye konuştu.

Bir siyasetçimizin bile ağzından çıkabilecek yanlış bir kelime koca bir sezonumuzu alıp götürür diyen Başkan Gül;  Bu yüzden siyasetçilerimizin çok dikkat etmesi gereken bir dönemin içerisindeyiz. Konuştukları her kelimeyi hassaslıkla belirlemeliler. Biz şu anda fuarlardan geliyoruz. Yaklaşık 2 aydır fuarlardaydık, katıldığımız fuar sayısı bu sene 17 olduğuna değinen Gül, bu sene yeni yeni ülkelerin fuarlarına katıldık. Fuarlardan umutlu bir şekilde geliyoruz.  Eğer büyük bir olay yaşanmazsa, otelcilerimiz de fiyat kırmazsa önümüzdeki sezon güzel günler bizi bekliyor” dedi.

Beldibindeki yıkımlara da değinen Başkan Gül; Beldibi’nde senelerce rant sağlayanların yıkımlardan rahatsız olduğunu, onlar dışındakilerin ise memnun olduğunu söyledi. Bu yapılar hazine arazisi üzerine yapılmış. Bazılarında da vatandaşlardan hazine arazisi kiralanmış, sonra da yanındaki vatandaşın yerine de el koymuşlar. Beldibi’ndeki hazine arazisinde kullanım hakkı olan vatandaşlar da mağdur olmuş. Daha doğrusu bir rant bölgesi haline dönüşmüş. Biz de belediye olarak kanunlar çerçevesinde yıkımlarımızı gerçekleştirdik. Dedi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan başkan Gül, turizm sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Gül’ ün konuşmasının ardından Şevval Sam ve Sultan-Of The Dans gurubu sahne alırken, esnaflar da gönüllerince eğlendiler. Program sırasında Başkan Gül ise Şevval Sam’la düet yaparak geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle