Hoşgeldiniz  

İzmir Fuar’ına Kemer damga vurdu

Semih Köken | 07 Aralık 2017 | Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

İzmir Fuar’ına Kemer damga vurdu

Antalya’nın Kemer İlçesi, 11’inci Travel Turkey İzmir turizm fuarında Kemer Belediyesi KETOB ve KETAV’ın katılımları ile bölge tanıtımını yapıyor.
11’inci Travel Turkey İzmir’in açılışı Turizm Bakanı Numan Kurtuluş tarafından yapılmasının ardından, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki heyet bölgedeki turizm acenteleri yetkililerini ziyaret ederken, Başkan Gül’ü de acente yetkilileri Kemer standında ziyaret ettiler.
Kemer Belediyesi, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) ile birlikte bu yıl 11’incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir turizm fuarına katıldı. Organizasyona Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Gül, KETOB Başkanı Şener Gürler ve Başkan yardımcısı Tayyar Gül ile Kemer’in turizmcileri katıldı.
Vatandaşlarında büyük ilgi gösterdiği stant da Kemer bölgesinde yetişen, portakal, mandalina, greyfurt, limonun yanı sıra Kemer’i anlatan görseller ve bir çok hediye standı gezenlere Belediye Başkanı Mustafa Gül ve görevliler tarafından dağıtıldı.
Son yıllarda özellikle iç pazarda önemli yükseliş gösteren ve tatil için tercih edilen ilçelerde ilk sıraya çıkan Kemer’in iç pazardaki payını yükseltmek için il il gezdiklerini belirten Başkan Gül; “Kemer’i ziyaret eden iller arasında İzmir artık önemli bir yere sahip illerimizden birisi. Burada düzenlenen turizm fuarında da İzmir’deki payımızı daha da yükseltmek için çalışmalarımıza fuarın ilk günü itibariyle başladık. İzmir bizim için yükselen bir değer nedeni ise bölge insanı artık kendi İllerinde değil diğer bölgeleri de ziyaret etmek istiyorlar. Özellikle son iki senedir de Kemerimizde bol bol İzmir plaklalı araçlar görmekteyiz.
Biz hem Kemer Belediyesi ve bölgenin tanıtım vakfı KETAV ve turizmcilerimizin birliği KETOB ile çalışmalarımızı büyük bir hızla devam ettirerek iç Pazar payımızı daha yükseklere çekeceğiz” dedi.
Kemer standına daha önce Kaymakamlık yapan ve şuanda Balıkesir Vali Yardımcılığı göreni sürdüren Bayramali Köse’de ziyaret edenler arasında yer alırken TÜRSAB Başkan Adayı Firuz Bağlıkaya’da ziyaret etti.
Fuar 10 Aralık Pazar günü sona erecek.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle