Hoşgeldiniz  

HALİL CANPOLATTAN TURİZM YATIRIMI

SEMİH KÖKEN | 16 Nisan 2019 | Turizm A- A+

HALİL CANPOLATTAN TURİZM YATIRIMI

Kemer’de tanınan turizmci ve otel sahibi Halil Canpolat, şehir otelciliği adı altında Güllük Caddesi’ndeki Türk Telekom binasını otele çeviriyor.

Canpolat, Afflon Otel adı altında açacağı otel için dualar eşliğinde kurban kestirdi. Kiriş mahallesindeki Fan Oteli de işleten Canpolat, turizme daha fazla katkı sağlamak için Güllük caddesinde de oetl açmaya karar verdi.

Otelin inşaatında çalışan arkadaşlarıyla beraber kurban kestiren Canpolat, “Turizm ülkemizin can damarıdır. Biz de tecrübeli bir turizmci ve otelci olduğumuz için bu sektöre ve ülkemize daha fazla katkı sağlamak istedik. Otelimize gelen misafirlerimizin rahatlığı ve memnuniyetini ön planda tutacağız.” dedi.

Canpolat, yeni açılacak otelin şehrin göbeğinde olmasının Antalya’ya gelen turistler için de bir avantaj olacağını belirterek, “Havalimanına gelen misafirlerimiz, uzun yolculuk etmektense şehre yaklaşık 20 dakikalık mesafedeki otelimize gelebilirler. Antalya merkezdeki gezilebilecek yerlere yakın olmasından dolayı otelimiz, gelen misafirlere kolaylık sağlayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle