Hoşgeldiniz  

DOPİNGCİ HOCAYİ TEKİROVA KEMERSPORUN BAŞINA GETİRDİLER

SEMİH KÖKEN | 26 Haziran 2014 | Antalya Haber, Spor, Turizm, Yaşam A- A+

Spor Toto 3’üncü Lig ekiplerinden Kemer Tekirovaspor, prensipte anlaştığı teknik direktör Sait Taş ile 1 yıllığına sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda 3’üncü Lig 2’inci Grup’ta mücadele edecek olan Kemer Tekirovaspor’un Kulüp Başkanı İsmail Minta’nın ofisinde gerçekleştirilen imza törenine, Kemer Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Mustafa Gül, Kulüp Başkanı İsmail Minta, Asbaşkan Durmuş Can, Kulüp Menajeri Azmi İnanıcı ve Teknik Direktör Sait Taş katıldı. İmza töreninde Yardımcı Antrenör Mevlüt Kızıldemir de hazır bulundu.

Sözleşmeyi imzalayan Kemer Tekirovaspor’un yeni teknik patronu Sait Taş, “3’üncü lige çıkardığım takıma tekrar geri döndüm. Hayatımda önemli bir yere sahip olan Kemer’in 3’üncü ligdeki takımımızı, 2’inci lige çıkarmak istiyoruz. Kemer’i seviyoruz ve Kemer Tekirovaspor’u hak ettiği yere getirmek için buradayız” dedi.

Kulüp Başkanı İsmail Minta ise, yeni yönetim olarak geçen hafta işbaşı yaptıklarını hatırlatarak, “Önceliğimiz iyi bir teknik direktörün belirlenmesiydi. Yönetim olarak bu konuda da Sait Taş hocamızda karar kıldık. Hedefimiz 2’inci lige çıkmak. Güçlü bir ekibiz ve takımımızı daha yukarıya taşıyacağız. Sait Taş hocamıza, güvenimiz ve inancımız tamdır” diye konuştu.

Yoktan var edilen bir takımın, bugünlere kadar getirildiğini kaydeden Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Mustafa Gül de, “Biz kimsenin elinden bir şey almıyoruz. Dünya kenti Kemer’de takımımızın büyümesini istiyoruz. 1’inci ligdeki yönetimlerle aynı kapasitede bir yönetim ile çıktık. Bu cesareti gösteren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hedefimiz de Kemer’de futbolcu yetiştirmek var. Tecrübesine güvendiğimiz hocamız ile anlaşmaya vardık. Samimiyet çok önemlidir. Teknik direktör, futbolcu ve kulüp başkanı ile yönetim hep bir arada kenetlenirse, takım daha da iyi yerlere gelir. Ama bir dişli bozuk olursa o zaman yürümez. Dişlisi bozulmayacak bir ekip oluşturduk” dedi.

Prensipte anlaştığı Kemer Tekirovaspor ile 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan tecrübeli teknik adam Sait Taş, kulüp yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

http://www.youtube.com/watch?v=qbs552J2Lh4sait-tastan-doping-iddialarina-cevap-isparta-haberi-bf20988 imza (2)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle