Hoşgeldiniz  

DİNOPARK’A GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI

Semih Köken | 02 Mayıs 2021 | Turizm A- A+

DİNOPARK’A GÜVENLİ TURİZM SERTİFİKASI

Kemer Göynük’te bulunan Dinopark, hijyen standartlarına göstermiş olduğu önemi Güvenli Turizm Sertifikası ile taçlandırdı.

Dinopark, “Tematik Parklar” kategorisinde Güvenli Turizm Sertifika denetimini başarıyla tamamlayarak Güvenli Turizm Sertifikasını almaya hak kazandı. Güvenli Turizm Sertifikası, Royalcert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri adına Bülent Dokuzluoğlu tarafından takdim edildi. Konu hakkında açıklama yapan Dinopark Genel Müdürü Feride Uygur, “BIX Kurumsal ile birlikte yürüttüğümüz güvenli turizm sertifika çalışmaları ile sezon hazırlıklarını tamamlamış olduk” dedi.

Ortak alanlarda ekstra dezenfeksiyon

Tüm dünyanın gündeminde olan salgın riski nedeniyle Dinopark’ta hem çalışanları hem de ziyaretçileri maksimum seviyede korumak ve olası tabloların önüne geçmek adına özveri ve bilinçle düzenlemeler yapıldığını dile getiren Feride Uygur, “Bu düzenlemeler kapsamında çalışanlarımızın maksimum hijyen kurallarına uyması önceliğimizdir. Bunun da ötesinde ortak alanlarınhijyeni için ekstra dezenfeksiyon yapılmaktadır. Çocuk oyun parkurları, tuvaletler, restoranve bütün aktivite alanlarında günlük düzenli aralıklarla dezenfekte işlemleri uygulanmaktadır. Bunun yanında uzmanlarca bakteri ve virüslere karşı özel sterilizasyon prosedürleri ile dezenfeksiyon sağlanmaktadır” diye konuştu.

Güvenli eğlence en temel öncelik

Dinopark’a gelen misafirlere güvenli eğlence sunmanın en temel öncelikleri olduğunu belirten Genel Müdür Feride Uygur, Dinopark’ınhem açık alanlı hem de güneş alan bir yer olması avantajının yanındazaten güvenilir olan özelliğini aldıkları önlemler iledaha da güvenilir hale getirdiklerini söyledi.

Dinopark programı başarı ile uyguladı

Hijyen standartlarında olan Dinopark’a sertifika takdimi esnasında konuşan BülentDokuzluoğlu,Dinopark’tan övgü ile bahsetti. Dokuzoğlu, “Dinopark yetkilileri, Güvenli Turizm programını başarıyla uygulamaktadır. Güvenli Turizm programını uygulayan işletmeler, misafirlerinin gıda ve pandemi risklerini minimize ederek, en temel sorumluluklarını yerine getirmektedir. Bu yıl bizden sertifika almaya hak kazanan tüm Dinopark yönetici ve çalışanlarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle