Hoşgeldiniz  

Crystal Hotels’e 3 Beyaz Bayrak

SEMİH KÖKEN | 13 Mayıs 2014 | Turizm A- A+

Crystal otellerine “Beyaz Bayrak”
Turizmde Gıda Güvenliği konusunun görüşüldüğü İl Gıda Güvenliği Eylem Kurulu toplantısı sonunda Antalya’da faaliyet gösteren 5 otele gıda güvenliği ve hijyen konularında üst düzeyde önlem almaları nedeniyle Beyaz Bayrak ödülü verilirken, bu ödüllerden 3’ünü Crystal Hotels zinciri oteller aldı
Antalya’daki turistik tesislerde gerçekleştirilen gıda güvenliği ve hijyen denetimlerinin ele alındığı toplantıda, Antalya’nın turizm merkezi olması nedeniyle gıdada yaşanacak herhangi bir sorunun dünya ölçeğinde yankı uyandırdığına dikkat çekildi ve işletmelerin kriterlere önem vermeleri istendi.
Gıdadan sorumlu personel istihdamı, gıda güvenliği ve kalite sistemlerinin uzman kişilerce yönetilmesi, sezonluk çalıştırılan veya sık değiştirilen personel yerine nitelikli ve yeterli personel kullanılması ve tesislerde altyapıların düzeltilmesi gibi ölçütleri yerine getiren tesislere verilen Beyaz Bayrak Ödülü’nü bu yıl Antalya’da 5 turistik işletme aldı.
crystal-otellerine-beyaz-bayrak78f19e945e2501d96aec ödülü

Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde Gıda Güvenliği kriterlerini yerine getirdikleri için Beyaz Bayrak ödülü verilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda, Crystal Sunset Luxury Resort&SPA, Crystal Waterworld Resort&SPA ile Crystal Tat Beach Golf Resort&SPA’ya Beyaz Bayrak ödülleri verildi. Ödüller Antalya Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar tarafından takdim edildi. Antalya beyaz bayraklı otel sayısı 5 otelle birlikte böylece 24’e yükseldi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle