Hoşgeldiniz  

Çocuklardan barış mesajı

Semih Köken | 28 Temmuz 2015 | Kemer Güncel, Turizm A- A+

Turizmin başkenti Antalya’nın popüler turizm ilçelerinden olan Kemer’e aileleri ile birlikte tatil için gelen çocuklara özel gün düzenleyen Rixos Tekirova Otel’de çocuklar doyasıya eğlendi.

Kemer’e bağlı Tekirova Mahallesi’ne aileleri ile tatil için gelen dünyanın değişik ülkelerinden yüzlerce çocuk, gönüllerince eğlendi. Çocuklar konakladıkları Rixos Tekirova’da önce barış kortejine katıldı, ardından da değişik aktivitelerle doyasıya eğlendi.

Konakladıkları Rixos Tekirova Otel tarafından düzenlenen korteje katılan yüzlerce çocuk, çizgi film kahramanlarıyla birlikte yürüyerek, büyüklere dostluk, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Çocuklar otel içerisinde düzenlenen yaklaşık 4 kilometrelik yürüyüşün ardından yine kendileri için düzenlenen etkinlik alanında, değişik etkinliklerle doyasıya eğlendi. Sihirbazlardan, akıllı köpekler ve papağanlara kadar birçok eğlence sadece çocuklar için düzenlendi.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Otelin Genel Müdürü Faruk Karaca, çocuklar için yapılan festivalin amacını sevgiyi barışı ve güzelliği herkese aşılamak olarak değerlendirdi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle