Hoşgeldiniz  

Club Inferno Dünya’da İlk 4 Arasında

SEMİH KÖKEN | 03 Haziran 2014 | Turizm A- A+

Dünya devlerinin arasında yer alan Sennheiser USA Şirketi; Facebook, Twitter, Foursquare gibi güçlü sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmış olduğu anketle, en iyi 100 kulüp sıralamasını belirledi. Dünyadaki en iyi kulüplerin yer aldığı yarışmada oy kullanan takipçiler, Kemer’in gözde mekanlarından Club Inferno’yu 4. sıraya taşıdı. Listede, Türkiye’den sadece Club Inferno yer aldı.

EN İYİ 100 KULÜP BELİRLENDİ

Akdeniz Bölgesi’nde eğlence hayatına 2005 yılından itibaren yön veren Club Inferno, 2005 yılından itibaren yerli ve yabancı birçok sanatçıyı Kemerliler ve gelen misafirlerle buluşturuyor. 3 bin kişi kapasiteli kulüp, başta Rusya ve Ukrayna olmak üzere Avrupa ve Türkiye’den gelen birçok misafirlerini, en iyi şekilde ağırlıyor. Her yıl 250 bin yerli ve yabancı turistin gittiği Club Inferno, Türkiye’nin gururu oldu. Ses ürünleri üreten dünya devleri arasında yer alan Sennheiser USA Şirketi, Dünya çapında yaptırdığı anketle en iyi 100 kulübü belirledi. Yarışmada sosyal paylaşım siteleri Facebook, Twitter, Foursquare’den yararlanılırken, oy kullanan takipçiler, ilk sıraya Londra’da bulunan ünlü gece kulübü Ministry of Sound’u taşıdı.

CLUB INFERNO, DÜNYA’DA İLK 4 ARASINDA

Pacha, Amnesia IbizaMinistry of Sound gibi dünyaca ünlü kulüplerle yarışan Club Inferno, listede 4. sırada yerini aldı.  Türkiye’den sadece Club Inferno’nun listeye girdi. Dünya devleri arasında gösterilen Sennheiser USAŞirketinin yapmış olduğu bu yarışmada, Türkiyeye büyük bir başarı getiren Clup Inferno İşletme Sahibi Gürsel Aras, Club Inferno’nun dünya çapında bir sıralamada bu başarıyı yakalaması, bizim için önemli bir olay. Bu oylamaya katılan yurtiçi ve yurtdışındaki tüm misafir ve takipçilerimize ve emeği geçen personelimeçok teşekkür ederim dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle