Hoşgeldiniz  

Biblo Globus 2020-2021 kış sezonu programını açıkladı:

SEMİH KÖKEN | 01 Ekim 2020 | Turizm A- A+

Biblo Globus 2020-2021 kış sezonu programını açıkladı:

Geçmiş yıllarda Antalya’ya  kesintisiz kış operasyonunu ilk başlatan  Rusya’nın önde gelen büyük tur operatörlerinden Biblio Globus’un partneri FIT Holidays , 2020 – 2021 kış sezonu için Antalya uçuşlarının planlaması ile ilgili bilgi verdi.

Antalya yaz operasyonunu Kasım ortasına kadar uzatmayı planlayan Biblio Globus , 1 Kasım itibarı ile de tüm kış sezonu süresince , Başkent Moskova ve  diğer büyük şehir olan  St. Petersburg’dan  olmak üzere , her gün birer uçuş ile haftalık toplam 14 Charter gerçekleştireceğini bildirdi.  Uçuşlarını, stratejik partneri olan Aeroflot’un bir kolu ROSSIYA AIRLINES ile gerçekleştiren Biblio Globus,  her yıl  misafirlerine geniş bir ürün seçeneği sunduğu ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu için en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir.

Biblio Globus yaşanan pandemi dönemi süresince de Antalya’ya gerçekleştirdiği kapasite ile en çok müşteri getiren Operatörler içinde genel sıralamanın önde gelen sağlayıcısı durumuna gelmiştir. Konu ile ilgili açıklama yapan Fit Holidays yönetimi adına Ethem Okudur, 2020/21 Kış sezonunun herhangi bir aksaklığa uğramadan başarılı geçmesi halinde bunun meyvelerinin 2021 yazında pozitif getirilerinin alınacağını belirtti.

Bu başarı, pandemi sürecinin önümüzdeki aylarda etkisinin seyahat sektörünün mevcuttan daha fazla etkilemesi yada politik faktörlerin getirileri yanı sıra, kış sezonunda yeterli miktarda alternatifin tesisinde açık kalması ile de doğru orantılı olacaktır.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle