Hoşgeldiniz  

Başkan Gül acentaları unutmadı

Semih Köken | 08 Aralık 2017 | Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Gül acentaları unutmadı

Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinin, otellerinin ve havayolu şirketlerinin de katıldığı İzmir Fuarında Kemer Belediyesi, Turizm Cenneti olma yolunda olmasına vurgu yaparak ilçenin tarihi ve kültürel değerlerini ön plana çıkarmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Mustafa Gül KETOB Başkanı Şener Gürler ve Başkan yardımcısı Tayyar Gül bölgedeki turizm acenteleri yetkililerini ziyaret ederken, Başkan Gül’de acente yetkilileri ile bire bir görüşürken Acente temsilcilerine birer plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Başkan Gül ve beraberindekiler sırasıyla; Jolly Tur, Gezilog, Otelz, Pronto, Odamax Ets, Vals Tur, Kilit Global ve IATI Tur yetkililerini ziyaret etti.
Kemer standını ziyaret edenler arasında KONFED (Konyalılar Federasyonu) Kurucu Genel Başkanı Yusuf Devebacak ve JOİNUP Touraprator temsicsi i Ömer Güneri de ziyaret ederek birer plaket takdim ettiler.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Kemer ve Bölgemizin gerçekten tanıtıldığında dikkat çeken önemli turizm ilçelerinden biridir. İlçemiz burada, bu fuarda olması çok önemlidir. Burada yer almak Kemer adına çok elit bir durumdur. Turizm acentelerini tek tek ziyaret eden Başkan Gül; bizlerin onları ziyareti ve turizm acente sahiplerinin ve yatırımcıların standını ziyaret etmeleri tanıtım açısından hayati bir öneme sahiptir şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle