Hoşgeldiniz  

AYEL ÇEVRE, KEMER ALKOÇLAR HOTEL VE MİRA HOTELS’İN ÇEVRE DANIŞMANI OLDU‏

SEMİH KÖKEN | 02 Nisan 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Ayel Çevre bundan sonra Kemer Alkoçlar Hotel ve Mira Hotels’in çevre danışmanlığını üstlenecek.

Antalya’da son dönem gösterdiği aktif çalışmalar ile dikkat çeken Ayel Çevre Danışmanlık Şirketi, Kemer’de hizmet verdiği tesis sayısını arttırıyor.

Kemer’de çok sayıda turizm tesisinin çevre danışmanlığını yapan Ayel Çevre,  son olarak da Kemer Alkoçlar Hotel ile bünyesinde Club Hotel Mira,Mira Olympos Beach ve Magic Garden otellerini barındıran Mira Hotels ile de anlaşma sağladı. Ayel Çevre bundan sonra Kemer Alkoçlar Hotel ve Mira Hotels’in çevre danışmanlığını üstlenecek. Anlaşmaları Kemer Alkoçlar Hotel’de Genel Müdür Metin Peltek ve Mira Hotels’de de grubun sahiplerinden Özhan Erkal imzaladı.

Ayel Çevre Genel Koordinatörü Ertunç Demir yaptığı açıklamasında, “ Kemer’de çevre danışmanlığını yaptığımız tesis sayısı hızla arıyor. Kemer’in yaklaşık % 80 gibi bir turizm tesisinin çevre danışmanlığını yapıyoruz. Amacımız tesislerimizin memnuniyetini esas alarak, onların ihtiyaç ve beklentilerini hızla karşılamak, hizmet süreçlerinin gelişimini sağlamak ve üstlendiğimiz her işe gerekli özveri ve titizliği gösterip, çevre konusunda gereken ne varsa onu yapmaktır” diye konuştu.

Ertunç Demir, Ayel Çevre olarak çevre dostu bir kuruluş olarak doğaya saygı felsefeleri doğrultusunda çevresel sürdürülebilirliğin sağlanması ve sorumlulukların yerine getirilebilmesi için çalışmalar yaptıklarını da sözlerine ekledi.alkoclar_metinpeltek_anlasma mirahotels_ozhanerkal_anlasma

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle