Hoşgeldiniz  

Antalya kaldırımları işgal altında.

SEMİH KÖKEN | 30 Haziran 2015 | Antalya Haber, Turizm, Yaşam A- A+

KALDIRIM ORTASINDA KAHVALTI

Antalya 100. Yıl ve Yener Ulusoy caddelerinde kaldırım ortasına koydukları masalar ile müşterilerine kahvaltı yaptıran esnafların yanı sıra, kaldırımı Pazar yerine çeviren esnaf ve bazı vatandaşların duyarsız bir şekilde alışveriş yapmaya çalışmaları  görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Duyarlı vatandaşlar duruma isyan ederken, şehrin merkezinde bir tane zabıtanın olmaması ise kepazeliğe davet çıkarıyor.

TURİZM ŞEHRİ ANTALYA

Turistlerin şaşkın bakışları arasında kaldırımda kahvaltı yapan vatandaşlar istifini bozmazken, yabanca konuklar ise gördükleri manzara karşısında şaşırıyorlar. Genelde üçüncü dünya ülkelerinde görülen bu manzara Antalya’ya hiç yakışmıyor. Alan memnun satan memnun. Belediyeler ise şikayet gelmediği sürece daha da memnun…

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NEREDE?

Mark Antalya ve Şarampol Caddesi’nde seyyar satıcılar, dilenciler, kaldırımı işgal eden esnaflar cirit atarken, caddeden sorumlu Antalya Büyükşehir Belediyesi zabıtalarının kaldırım işgali kaşsısındaki tutumu merak ediliyor. Antalya sahipsiz bir kent gibi işgal altında kalmış durumda.

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle