Hoşgeldiniz  

Antalya fuarları, iş ve tatili birleştiriyor

Semih Köken | 01 Eylül 2015 | Turizm A- A+

Profesyonel fuarcılığın en önemli adresi ANFAŞ, bünyesinde düzenlenen fuarlara katılım ve işbirliklerinin artırılması amacıyla Balıkesir’den Van’a 18 şehirde ‘road show’ düzenleyecek. Road show kapsamında, fuarlara katılım sağlayacak illerin iş dünyası temsilcilerine Antalya’da tatil fırsatları da sunulacak.

**

Antalya’da özellikle turizmde ‘düşük sezon’ denilen kış döneminde kent ekonomisine katkı sağlaması amacıyla kurulan Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş.’nin (ANFAŞ), 18 kentteki road show etkinlikleri bu hafta başlıyor. İlkinin bu hafta Balıkesir ve Bursa illerinde yapılacağını belirten ANFAŞ İdari Yönetmeni Zeynep Güngör Batova, ardından İstanbul, İzmir, Ankara, Kayseri, Nevşehir, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Trabzon, Van, Diyarbakır, Samsun’da, iş dünyasına yönelik Antalya’da düzenlenen fuarların tanıtımının yapılacağını kaydetti.

HEM İŞ HEM TATİL

ANFAŞ İdari Yönetmeni Zeynep Güngör Batova bu projede valilik, büyükşehir ve ilçe belediyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Ticaret Borsası (ATB), Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB), Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV), İhracatçılar Birliği gibi kurumlarla da işbirliği içinde olduklarını söyledi.  Batova, Antalya’nın uluslararası sektörel fuarlarının ticari fırsatlarını Anadolu iş dünyasına ‘iş ve tatili birleştiren’ bir imkanla sunacaklarını anlattı. Paket turlarla fuar için Antalya’ya gelecek iş dünyasının aynı zamanda Expo 2016 Antalya Botanik Parkı, Tahtalı, Davraz ve Saklıkent’te kayak, golf ve tenis sahaları, Kaleiçi, Perge, Aspendos gibi tarihi alanlar, Antalya Akvaryum gibi tatil ve gezi fırsatlarından da yararlanabileceğini söyledi. (DHA)

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle