Hoşgeldiniz  

ANFAŞ CİTYEXPO 15 BİN ZİYARETÇİ BEKLİYOR

SEMİH KÖKEN | 18 Şubat 2015 | Antalya Haber, Turizm A- A+

Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ANFAŞ CityExpo Fuarı’nın basın toplantısı AKRA Barut Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya ANFAŞ Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce ve Akdeniz Belediyeler Birliği Danışmanı Adlıhan Dere ile basın mensupları katıldı.
“SEMPOZYUM DA DÜZENLENECEK”
Fuara yaklaşık olarak 15 bin ziyaretçi beklediklerini ifade eden ANFAŞ Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer, 170’in üzerinde firma ve markanın stant açacağını belirtti. Seçer, “Fuara Türkiye genelinden ve yurt dışından bin 500’ü belediye başkan ve yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, il özel idare genel sekreterleri, valiler, kaymakamlar olmak üzere yaklaşık 15 bin ziyaretçi bekliyoruz. Fuar kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği, Akdeniz Belediyeler Birliği ve ANFAŞ Fuarcılık işbirliğinde Yerel Yönetimler Sempozyumu düzenlenecek. Sempozyumun bu sene de her sene olduğu gibi büyük ilgi görmesini bekliyoruz. ANFAŞ Fuarcılık olarak kentlerimizin modernleşmesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarının en son teknolojiyle donatılmasına ANFAŞ CityExpo Fuarı aracılığı ile katkı sağlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.
“ANTALYA VE TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON”
Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise, günümüz dünyasında rekabetin şehirler ve şehircilik üzerinden yapıldığını söyledi. Tütüncü, “Bugün burada beşinci kez düzenlenecek olan ANFAŞ City Expo Fuarı’nın tanıtım toplantısındayız. Akdeniz Belediyeler Birliği, Türkiye Belediyeler Birliği ve ANFAŞ işbirliği ile ortaya konan fuar, Antalya için ve Türkiye için önemli bir organizasyon. Dünyada ülkelerin rekabetlerinin en önemli parametreleri vatandaşlarına yaşanabilir bir şehir üretmesi gerekir diye düşünüyorum. Dolayısı ile parametre bu olunca rekabet şehirler üzerinden yapılınca belediyecilik yerel hizmetler çok farklı bir anlam ifade ediyor. Böylesi bir dünya içerisinde hiç şüphe yok ki belediyelerimizde çok büyük gayret ve azimle daha güzel bir şehir meydana getirmek gayreti içerisinde olacağız” diye konuştu.
“BÖYLE İKİNCİ FUAR YOK”
Yirmi yıl öncesinin belediyecilik anlayışının ortadan kalktığını ifade eden Tütüncü konuşmasını şöyle tamamladı:
“Vatandaşına daha mutlu olabileceği alanlar üretmek isteyen belediyeler var. Böyle yenilikçi anlayışla belediyecilik yapılan bir dünyada, belediye başkanlarına ufuk açıcı projelerin yapılması çok anlamlı. Bu projelerle şehircilik yapılması konusunda çok önemli. Buraya birçok belediyemiz katılacak. Birçok belediyemiz de kendi eserlerini sergileme imkanı bulacak. Firmalar yeni teknolojilerini tanıtacaklar. Yeni belediyecilik anlayışı içerisinde çok farklı çalışmalar yapılacak teknolojiler önemli. Bu fuarda hepsini göreceğiz. Böyle ikinci fuar yok. Antalya ANFAŞ aracılığı ile çok önemli fuarlar şehri haline geliyor. CityExpo Antalya’ya çok farklı marka olabilecek organizasyona sahiptir. Türkiye’de yeni belediye ile ilgili arayış içerisinde olan büyük kitlenin rağbet göstereceği bir fuar olduğundan, Antalya için önemli bir fuar olacak. Hem fuar hem de sempozyumlar yapılacak. Sempozyumların yapılmasının nedeni belediyeler arasında fikir alışverişinin yapılması sağlanacak. Bu fuara yerel yönetime ilgi duyan herkesi davet ediyorum.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle