Hoşgeldiniz  

ALKOÇLAR KEMER ÇOCUKLAR İLE BİR BAŞKA GÜZEL‏

SEMİH KÖKEN | 24 Nisan 2015 | Kemer Güncel, Turizm A- A+

Alkoçlar Kemer Resort’ta 23 Nisan etkinliği. Otelde bulunan yerli ve yabancı turistlerin çocuklarına ve ailelerine 23 Nisan etkinliği düzenlendi.

Çocuklu ailelerin tercih ettikleri otellerin başında yer alan Alkoçlar Kemer Otelin lobisinde düzenlenen etkinlikte çocuklara Türk bayrakları ve balonlar dağıtıldı. Otel animasyon ekibi ve otel yöneticilerinin de bulunduğu etkinlikte gün çocukların oldu. Çocuklara gün boyu etkinlikler devam ederken, mini club’de çocuklar için yarışmalar düzenlendi, şarkılar söylendi, mutfakta ise çocuklara özel menüler hazırlandı.

Alkoçlar Kemer Hotel’in Genel Müdürü Metin Peltek yaptığı açıklamasında, “ Otelimizde konaklayan yerli ve yabancı çocuklarımız başta olmak üzere aileler ile birlikte Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu bayramı hep birlikte kutlamak istedik. Çocuklarımız geleceğimiz. Onları mutlu gördükçe biz daha da mutlu olduk” dedi.

Alkoçlar Kemer, doğanın denizle buluştuğu, mavi ile yeşilin birleştiği bir yerde kurulmuş 5 yıldızlı bir otel. Yılın 12 ayı hizmet veren  Alkoçlar Kemer,  Antalya’nın gözde tatil merkezi Kemer’de yer alıyor.  Otel, şehir merkezine yakın konumuyla konuklarına ulaşım kolaylıkları sağlıyor. Alkoçlar Kemer, kalite-kusursuz hizmet-konfordan oluşan hizmet üçgenini arayan yerli ve yabancı misafirler için tatil, banket, iş toplantıları hizmetleri sunuyor ve aynı zamanda eğitim seminer gruplarını da ağırlıyor. 5 yıldızlı, yenilenen ala carte restoranları, plajı, havuz ve genel alanları, resepsiyon ve giriş lobisi, çocuk kulübü, restoranı ve işletme yatırımları ile Ultra All Inclusive bir otel olarak tasarlanan Alkoçlar Kemer Resort, misafirlerine konfor ve servis kalitesi veriyor.alkoclar_kemer1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle