Hoşgeldiniz  

Adrasan Ve Olimpos yYaza Hazır

SEMİH KÖKEN | 30 Mayıs 2014 | Turizm A- A+

DÜNYANIN en iyi plajları arasında gösterilen Antalya Kumluca’daki Adrasan ve Olimpos sahillerinde yeni sezon hazırlıkları sürüyor.

Kumluca Belediyesi, Adrasan Mahallesi’nde turizm sezonu için hazırlık çalışması başlattı. Kumluca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda deniz sahilinin temizliği ve çevre düzenlemesi yapıldı. Kumluca Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, “2 kilometre uzunluğundaki dünyaca ünlü Adrasan sahilini turizm sezonuna hazırlıyoruz. Belediye olarak sezon boyunca sahil bandında gerekli hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
 
OLİMPOS YAZA HAZIR
 
Olimpos’taki sezon hazırlıkları da büyük ölçüde tamamlandı. Yazır (Olimpos) Muhtarı Durmuş Karatekelioğlu, tatil beldesindeki işletme sahiplerinin sezon hazırlıklarını tamamlayarak, misafirlerini beklemeye başladığını söyledi. Kumluca Belediyesi tarafından tatil beldesinin yollarında ve içerisinden geçen çay içerisinde düzenleme yapıldığını dile getiren Karatekelioğlu, yaz aylarında yaşanan yoğunluk nedeniyle olası trafik ve park probleminin önüne geçilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.
 
2 SAHİLDE TUVALET SORUNU ÇÖZÜLDÜ
 
Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine umumi tuvalet sorunu çözümü için harekete geçildiğini belirten Muhtar Karatekelioğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından Olimpos ve Çıralı sahilinde vatandaşlara hizmet verecek umumi tuvalet için Orman Bakanlığı ile yapılan mutabakat ile sahilin Çıralı kısmında yer tahsisi yapıldığını aktardı.
 
Yapılacak tuvaletlerin Olimpos ve Çıralı sahilini kullananlara ortak hizmet edecek şekilde inşa edileceğini belirten Karatekelioğlu, “Tuvalet kısa süre sonra tamamlanarak yeni sezonda hizmete girecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle