Hoşgeldiniz  

Acar resmen görevden alındı

Semih Köken | 08 Mayıs 2021 | Turizm A- A+

Acar resmen görevden alındı

ANTALYA Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne 15 yıldır görev yapan ve geçen yıl Aralık ayında fiilen görevden alınan İbrahim Acar’ın görevden alınmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararı 8 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

 

Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne 2005 yılında atanan İbrahim Acar, Antalya’da kamu kurum ve kuruluşlarında il müdürü olarak 15 yıldır devam eden müdürlük göreviyle, en uzun süre il müdürü olma unvanını elinde bulunduruyordu. 2005 yılının mayıs ayında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne il müdürü olarak atanmıştı.

VALİLİĞE GÖREVLENDİRİLMİŞTİ

Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından geçen yılın Aralık ayında Acar, il müdürlüğü görevinden fiili olarak alınarak Antalya Valiliği’ne görevlendirilmişti. Acar’ın görevden alınmasına ilişkin kararname ise 8 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı olarak Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararda, Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar’ın görevden alındığı belirtildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle