Hoşgeldiniz  

Yüreği Olan Gelsin, Almaya Çalışsın

SEMİH KÖKEN | 26 Mayıs 2014 | Spor A- A+

Tekirova Belediyespor’a, Manavgat Belediyesi’nin, talip olduğu iddialarına cevap gecikmedi. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, çıkan haberlere sert tepki göstererek, “Tekirova Belediyespor, Kemer’in takımıdır ve Kemer’de kalacaktır. Yüreği olan gelsin, almaya çalışsın” dedi. 

Antalya’nın Büyükşehir olmasının ardından kapanan beldelerden Tekirova’nın futbol camiasında hareketli günler yaşanıyor. Ulusal bir gazetede yer alan ‘İşlevi sona erdirilen Tekirova Belediyesi’nin takımı olan Tekirova Belediyespor’a, Manavgat Belediyesi’nin talip olduğu öğrenildi. Eğer iki taraf arasında maddi konularda anlaşma sağlanırsa, Tekirova Belediyespor önümüzdeki sezon Manavgat Belediyespor olarak yoluna devam edecek’ haberine, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Tekirova Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri’nden tepki geldi.

“YÜREĞİ OLAN GELSİN ALMAYA ÇALIŞSIN”

Tekirova Belediyespor’a daha önceki açıklamalarında da destek vereceğini belirten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, ortaya atılan iddialara sert tepki gösterdi. Başkan Gül, “Tekirova Belediyespor, Kemer’indir ve Kemer’de kalacaktır. Yüreği olan gelsin, almaya çalışsın” ifadelerini kullandı.  

“ŞU ANDA GÜNDEMDE DEĞİL, AMA GÜNDEME GELEBİLİR”

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta ligi 11.sırada tamamlayan Tekirova Belediyespor’un Kulüp Başkanı Fahri Şimşek, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını, haberi gazeteden okuduğunu ve yazılanların söylentiden ibaret olduğunu dile getirdi. Şimşek, böyle bir görüşmenin şu anda gündemde olmadığını, ancak ilerleyen günlerde bu konunun gündeme gelebileceğine dikkat çekti. Şimşek, iddia edilen görüşmelerin kimler arasında ve ne zaman yapıldığından da haberi olmadığını belirtti.    

“KEMER VARKEN NEDEN MANAVGAT BELEDİYESİ TALİP OLSUN?”

Tekirova Belediyespor’un Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Akbaş ve Ali İhsan Şahin, takımın Kemer bünyesinde olan bir takım olduğunu, böyle bir açıklamada kendilerinin olmayacağını ve yapılan bu açıklamayı kınadıklarını vurguladılar. Atilla Akbaş ve Ali İhsan Şahin, Tekirova Belediyespor’un Kemer bünyesinde olan bir takım olduğunu ifade ederek, “Kemer varken neden Manavgat Belediyesi talip olsun?” diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle