Hoşgeldiniz  

Turnuvaya 140 Sporcunun Katılımı ile Devam Ediyor.

SEMİH KÖKEN | 01 Kasım 2014 | Spor A- A+

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından Kemer Ralli Alanı’nda düzenlenen turnuvaya, Türkiye, Fransa, Cezayir, Tunus, Japonya, İsviçre ve Letonya’dan yaklaşık 140 sporcu katılıyor. Turnuvada, raffa, petank ve volo disiplinlerinde milli takımlar düzeyinde yarışmalar yapılacak.

 

 

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkmen, yaptığı açıklamada, turnuvanın altıncısını düzenlediklerini belirterek, turnuvaya yaklaşık 140 sporcunun katıldığını söyledi.

 

Turnuvaya Türkiye haricinde 6 farklı ülkeden de sporcuların katıldığını ifade eden Türkmen, raffa, petank ve volo kategorilerinde de ayrı ayrı turnuva yapılacağına dikkat çekti. Boccenin her geçen gün daha fazla ilgi görmeye başladığını belirten Türkmen; “Gün geçtikçe daha fazla sporcu ile yapılıyor. İnşallah bu turnuvanın dünyada da uluslararası br turnuva olacağına inanıyoruz. Türkiye’den 116 sporcu katılıyor. Turnuvada, 24 milli takım sporcusunun yarışacağı kapalı turnuvalar da yapılacak. Diğer ülkelerin milli takımları ile de kapalı bir turnuva yapılmış olacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle