Hoşgeldiniz  

Tuğrul Metin Tekrar Takımın Başında!

Semih Köken | 25 Kasım 2020 | Spor A- A+

Tuğrul Metin Tekrar Takımın Başında!
TFF Misli.com 3’üncü Lig 1’nci Grup’ta mücadele eden Antalya Kemerspor’da 4.Tuğrul Metin dönemi başladı.
Kemer’in 3’üncü Lig temsilcisi Antalya Kemerspor’da Ertuğrul Arslan ile yollar ayrılırken 4. kez takımın başına gelen teknik direktör Tuğrul Metin ile tekrar anlaşma sağlandı. Tuğrul Metin’in yardımcılığını Murat Yılmaz, Utku Kızıltepe, Kulüp Direktörü Hüseyin Türk, Kaleci Antrenörü Aydın Çayır getirildi.
Ligin ilk yarısının 10. haftasında Lider Diyarbekir Spor karşısına yeni teknik direktörü ile çıkacak olan Kemerspor, Umut Çelik hafif sakatlığı nedeniyle düz koşu yaparak idmanı tamamlarken takım çift kale maç ile idmanı tamamladı. Takımda futbolcuların hırslı olması teknik heyeti sevindirdi.
Kemerspor Başkanı Ahmet Öncelik ; Tuğrul Metin hocamız ile yönetim kurulunun kararı doğrultusunda anlaşma yaptık. Bu anlaşma Kemer Sporumuz için hayırlı uğurlu olsun. dedi.
Antrenman sonrası bir açıklama yapan teknik direktör Tuğrul Metin, “Bıraktığımız işi tamamlamak için döndük. İnşallah bu yıl takımımızı üst sıralara taşıyacağız. Bu hafta sonu karşılaşacağımız Lider Diyarbekir Spor karşısına da bu hedef doğrultusunda 3 puan için çıkacağız” diye konuştu.
+7
Muzaffer Karakaş, Celal Karakaş ve 30 diğer kişi
13 Yorum
2 Paylaşım
Beğen

 

Yorum Yap
Paylaş
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle