Hoşgeldiniz  

Tekvando ve kickboks kursuna büyük ilgi

Semih Köken | 14 Eylül 2015 | Spor A- A+

Kumluca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce desteklenen tekvando ve kickboks kursları ilgi görüyor. Yaşları 7 ila 17 arasında değişen birçok çocuk eğlenceli ortamda tekvando eğitimi alıyor.

**

Kumluca Halk Eğitim Merkezi bünyesinde İlçe Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce desteklenen Tekvando kursları ilgi görüyor. Haftada 3 gün Kumluca Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda Tekvando Antrenörü Mehmet Fidan’ın nezaretinde yaşları 7 ila 17 arasında değişen çocuklara ücretsiz Tekvando ve Kickboks eğitimi veriliyor. Velilerinde izleyebildiği ortamda tekvando kursuna katılan çocuklar Antrenör Mehmet Fidan’ın eğitimleri doğrultusunda eğitim alıp tekvando sporunun inceliklerini öğreniyor.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Çocukların sporla uğraşması ve bir spor dalı üzerinde yoğunlaşmasının önemli olduğunu belirten Antrenör Mehmet Fidan’ın Kumluca’da de tekvando ve kickboks sporuna ilginin olduğunu ve bu ilgi doğrultusunda eğitimler verdiklerini söyledi. Yaz döneminde eğitimlere yaklaşık 50 sporcunun katıldığını dile getiren Fidan, “Eğitimler yeni eğitim öğretim yılında da devam edecek, kayıtlarımız devam ediyor, eğitimlerle ilgili bilgi almak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezinde bilgi alabilirler” diye konuştu.

Kumluca’da Tekvando ve Kickboks Kursuna Büyük İlgi (1)

Kumluca’da Tekvando ve Kickboks Kursuna Büyük İlgi (2)

Kumluca’da Tekvando ve Kickboks Kursuna Büyük İlgi (4)

Kumluca’da Tekvando ve Kickboks Kursuna Büyük İlgi (5)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle